Fikret Orman: Bundan sonra görecekler

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman: Bundan sonra görecekler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2014 21:44

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Fenerbahçe derbisinden sonra sert açıklamalar yaptı: "Bugün bir orta oyunu seyrettik. Artık ben de tarz değiştireceğim. Çünkü futbolu yönetenler lisanımızı anlamıyor. Bundan sonra görecekler!"

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri maçın ardından olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Hafta içinde kendisi için, "Gücü yetiyorsa soyunma odasına insin" ifadesini kullanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak üzere TFF'yi ve hakemleri topa tutan Orman, "Bundan sonra tarzımı değiştirmeye karar vereceğim. Artık futbolu yönetenlerin anladığı lisandan konuşacağım" dedi.

Konuşmasının başında, maçın 43. dakikasında Emre Belözoğlu'nun hakeme söylediği iddia edilen İngilizce küfüre dikkat çeken Orman, "Geçen hafta Gökhan Töre'nin atılmasına neden olan laflar bugün rakip takımın oyuncusu tarafından söylendiği halde hiçbir şey yapılmadı" dedi.

Olcay Şahan'ın haksız yere oyundan ihraç edildiğini savunan Fikret Orman, "Hakem Bülent Yıldırım dördüncü hakemin uyarısıyla kırmızı kart gösterdi. Bana göre kırmızı kartlık pozisyon değildi. UEFA hakem hocası Uillenberg'in dediği gibi, gösterilen ikinci sarı kartın herkes tarafından kabul edilen bir kart olması gerekir. Olcay'ın kartında öyle bir pozisyon yoktu" diye konuştu.

Haberin Devamı

"BUGÜN BİR ORTA OYUNU SEYRETTİK"

Konuşmasının devamında Demba Ba ile Mehmet Topal arasında Fenerbahçe ceza sahası içinde yaşanan pozisyona dikkat çeken Orman, şöyle devam etti:

"Demba Ba'nın pozisyonu kesin olarak kırmızı kart ve penaltı. Bütün bunları maç öncesinde söyledim. Her sene sezona iyi başlıyoruz ama sonra bir şekilde sistemli olarak bir yerler karşımıza çıkıyor. Artık ben de tarzımı değiştirme kararı verdim. Çünkü bizim lisanımızı futbolu yönetenler anlamıyor. Bundan sonra görecekler! Gücü varmış, hakem odası basacakmış... Bizim onursal başkanımızın isminin verildiği bir sezonda böyle sözler söylemek büyük ayıptır. Bugün bir ortaoyunu seyrettik."

AZİZ YILDIRIM'DAN FİKRET ORMAN'A: "GÜCÜN VARSA İN HADİ!"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!