‘Şaka’ dedi pişman oldu

Güncelleme Tarihi:

‘Şaka’ dedi pişman oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2014 01:11

Ankara’da arkadaşlarıyla birlikte kız arkadaşı ve ablasına parkta şiddet uygulayan, dayak görüntülerini de cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada yayınlayan Hasan Kütük tutuklandı. Şüpheli ilk ifadesinde, “Şiddet uygulamadık, şaka yaptık” dedi, ancak polis kayıtları tekrar izlettirince, “Pişmanım” diyerek ifade değiştirdi.

Haberin Devamı

BAŞKENTTE Hasan Kütük, başka erkeklere mesaj attığını ileri sürdüğü kız arkadaşı R.A.’yı (16) tehdit ederek Keçiören’de bir parka çağırdı. R.A. ablası F.A.’yı (18) da alarak parka gitti. 3 arkadaşıyla gelen Hasan Kütük, parkta sevgilisine şiddet uygularken, arkadaşı S.O. ablaya tokat ve tekme attı. O anlar Kütük’ün arkadaşı D.V. tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Kütük ve arkadaşları, görüntüleri kendi Facebook hesaplarında paylaştı, ardından görüntüler internette yayıldı. Grup, sosyal medya hesaplarını kapattı. Haber hurriyet.com.tr’de yayınlanınca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı devreye girdi. Bakanlık, emniyete kızların korumaya alınması, sorumlulara işlem yapılması talebinde bulundu.

‘KÜÇÜK DÜŞÜRÜLDÜK’

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro ekiplerince, ifadesi alınan kızlar, dilekçelerinde, “Tehdit ettikleri için korkup polise gitmedik. Hem dayak atıp hem de görüntüleri yayınlayarak bizi küçük düşürmelerinden dolayı şikâyetçiyiz” dediler.

Haberin Devamı

‘GÖZDAĞI VERDİK’

Ekipler görüntülerden kimliği tespit edilen Hasan Kütük ile 3 arkadaşını yakaladı. Kütük emniyette önce, “Oyun oynadık, şaka yaptık. Tehdit ve dayak söz konusu değil” dedi. Kızların şikâyetçi olduğunun söylenmesi ve görüntülerin tekrar izlettirilmesinin ardından şüphelinin ifade değiştirerek, “Kız arkadaşımdı. Gözdağı vermek için bir oyun oynadık. Olayın bu noktalara geleceğini bilmiyordum. Çok pişmanım” dediği öğrenildi. Hasan Kütük tutuklanırken, 18 yaşından küçük arkadaşları S.O., D.V. ile B.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!