Yağmur yağdı böyle oldu

Güncelleme Tarihi:

Yağmur yağdı böyle oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2014 01:01

Altındağ’da Aslanbey Caddesi’nin, her yağmur sonrası göle dönenmesinden şikayetçi olan esnaf, Büyükşehir ve Altındağ belediyelerine tepkili: “‘İlgileneceğiz’ deyip, geçiştirdiler.”

Haberin Devamı

Altındağ’a bağlı Zübeyde Hanım Mahallesi, Aslanbey Caddesi’nde her yağmur sonrası yolda biriken su, esnafı çileden çıkardı.
Her iki tarafında da oto lastik dükkanlarının yer aldığı caddede, sürücüler araçlarını suyun az olduğu yerlerden ilerletmeye çalışırken, yayalar da dükkanların önünden yürümek zorunda kalıyor. Cadde esnaflarından Mehmet Yiğit, tepkisi şöyle dile getirdi:

MÜŞTERİLERİMİZ AZALIYOR

“Hem Büyükşehir Belediyesi’ni hem de Altındağ Belediyesi’ni defalarca aradık ama bir çalışma yapılmadı. Biriken su nedeniyle kış aylarında müşterilerimiz de azalıyor. Her yağmurdan sonra cadde göle dönüyor. Belediyeleri her aradığımızda ‘İlgileneceğiz’ deyip, geçiştirdiler. Burada esnaf da vatandaş da mağdur.”

BELEDİYE ARAÇLARI DA GÖLE DÖNEN YOLDA

Haberin Devamı

Öte yandan Ankara Hürriyet muhabirinin cadde esnafının şikayetlerini dinlemeye gittiği sırada, Büyükşehir Belediyesi ve Altındağ Belediyesi’ne ait araçların da caddeyi kullandığı görüldü. Durumu ‘rezalet’ olarak değerlendiren esnaf Mehmet Yiğit, “Yıllardır şikayetçi oluyoruz ama görüyorsunuz işte, göle dönen caddeden hiçbir şey yokmuş gibi geçip gidiyorlar” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!