Mircea Lucescu'dan Galatasaray açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Mircea Lucescudan Galatasaray açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2014 15:16

Galatasaray'ın üst üste aldığı başarısız sonuçlar ve yeni yönetimin göreve gelmesi sürecinde ismi sık sık sarı kırmızılı kulüple anılan Romen teknik adam Mircea Lucescu, Ukrayna basnına verdiği röportajda Galatasaray spekülasyonlarına da açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Ukrayna basınına Galatasaray hakkında açıklamalarda bulunan Lucescu, "Buradaki zorlu koşullara rağmen Shakhtar'ı bırakamam. Kontratımı sonuna kadar devam ettirmek zorundayım. Buna ek olarak Şampiyonlar Ligi'nde de yolumuza devam ediyoruz. Ligdeki şampiyonluk yolunda da işin ortasına kadar geldik. Bu savaşın ortasında takımımı bırakıp gidemem" sözlerini kullandı.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2015 yılında sona erecek olan 69 yaşındaki çalıştırıcının yeni kontrat imzalaması şu anda belirsizliğini korurken, Duygun Yarsuvat yönetiminin Mayıs ayında görevi bırakacak olması nedeniyle Lucescu hamlesi de tamamen ortadan kalkmış oldu

Yıllık 3.5 milyon euro kazanan Lucescu'ya şu ana kadar yeni sözleşme teklifi gelmezken ayrılık ihtimalinin daha ağır bastığı satır aralarında vurgulandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!