Donald Trump: Hayattaki en büyük başarım, çocuklarım

Güncelleme Tarihi:

Donald Trump: Hayattaki en büyük başarım, çocuklarım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2014 01:06

O, dünyanın en merak edilen işadamı. Amerikan basını ülkenin emlak ve inşaat kralı Donald Trump hakkında yazmaya, işadamı da sivri diliyle basına malzeme vermeye bayılıyor. ABD’de bir araya geldiğimiz Trump’tan Türkiye’ye özel ilgi gösterdiğini öğrendik.

Haberin Devamı

Adınız başarıyla özdeş... Nasıl bir his bu?
Kim kötü diyebilir? Çok iyi hissettiriyor. Ama bu söylediğinizi uzun yıllar sabır ve disiplinle çalışarak kazandım. Hayatım boyunca kendime çok iyi ortaklar seçtim. Mesela Doğan Ailesi. Saygıdeğer, zeki ve gerçekten mükemmel insanlar. Onlarla çok iyi ilişkiler kurduk. İlişkimiz sanıldığının aksine Trump Tower’dan öncesine dayanır. Önce arkadaş olduk sonra iş yaptık ve başarılı olduk.

Dokunduğunuz her şeyin altına dönüştüğü söyleniyor. Neden?
Etrafımdaki herkes mekân bulma konusunda özel bir yeteneğim olduğunu söyler. Kimsenin algılayamadığı bir yetenek bu. Tasarımdan iyi anlarım. İnşa ettiğim her şey bir şekilde işliyor, insanlar seviyor.

Hayattaki en önemli başarınız nedir?
Çocuklarım.

Donald Trump: Hayattaki en büyük başarım, çocuklarım

Trump Grubu, sahip olduğu tüm otelleri Türk lüks mobilya markası Dorya ile döşüyor. Fotoğrafta Donald Trump ile eşi Melania (sağdan ikinci), Dorya’nın CEO’su Doruk Yorgancıoğlu ve Dorya Interiors Kreatif Direktörü Megan Perry Yorgancıoğlu ile bir davette. Yorgancıoğlu, Dorya markasıyla Trump Home markasının da stratejik ortaklarından.

Haberin Devamı

Bu kadar iş arasında ailenize yeteri kadar vakit ayırabildiniz mi?
Çocuklarım için ben her zaman çok çalışan bir babaydım. İş etiğim hiç değişmedi ve onlar bu durumu kabullendi. Bugün benimle birlikte çalışıyorlar.

Babanızdan yol göstericiniz olarak bahsetmişsiniz... Ne öğrendiniz ondan?
Muhteşem bir müzakereciydi. Onu sadece görüşmeleri yaparken seyrederek bile çok fazla şey öğrendim.

Türkiye denilince aklınıza ilk gelen nedir?
Kalite. Örneğin yatlarla özel olarak ilgileniyorum ve Türkiye’deki tersanelerde mükemmel yat yapıyorlar. El işçiliği konusunda da çok başarılısınız. Türkiye’den çok sayıda iyi arkadaşım var.

En yakın Türk arkadaşınızı sorsam?
Maalesef hayatta değil. Ahmet Ertegün’ü anmak isterim. O muhteşem bir adamdı. Müziğin babasıydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!