Gerekirse hakem odası basarım

Güncelleme Tarihi:

Gerekirse hakem odası basarım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2014 00:38

Aziz Yıldırım, kendisini eleştiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a meydan okudu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, Fikret Orman ve kendisiyle ilgili eleştirilerde bulunan diğer kulüp başkanlarını bombaladı... FBTV’de yaptığı sert konuşmayla, “Ben başkaları gibi hakem odası basmam. Gözümüz, Fenerbahçe derbisinin hakemi Bülent Yıldırım’ın üzerinde olacak” diyen Beşiktaş Başkanı Orman’a meydan okuyan Yıldırım, “Ben hakem odası basmadım ama gerekirse basarım. Fikret Bey hakem odasına inmedim, inmem diyor. İn haydi, gücün varsa in” dedi.
Yıldırım, hakemleri maçtan önce etki altına almaya çalışmadığını, hakem odası basmadığını sadece maç sırasında herkesin gözü önünde hakemlere hatalarını söylediğini belirterek şöyle konuştu:

“BEN HAKEMLERİN YÜZÜNE KONUŞUYORUM”

”SÜLEYMAN Seba ile aynı dönemde başkanlık yapma onuruna eriştim. Biz birbirimize güvenirdik. Bazen ben gitmezdim toplantıya yetkiyi ona verirdim; bazen o gelmezdi yetkiyi bana verirdi. Özhan bey ile de güçlü bir dostluğumuz vardı. Kamuoyuna yansıtmıyorduk ama güçlü dostluklarımız vardı. Fikret Bey dedi ki hakemi gözleyeceklermiş. Böyle baskı altına alıyorsunuz hakemleri.
Ben soyunma odasına giderken yolda gördüm hakemi. Sözlerimi de herkesin içinde söyledim. Ben maçtan önce hakemleri etki altına almıyorum. Maç içinde hata yaptığında kendi yüzlerine söylüyorum.”

Haberin Devamı

“DEMİRÖREN DE HAKEM ODASINA GİTTİ”

HAKEM odası falan basmadığını ama gerekirse basacağını da dile getiren Yıldırım, “Fenerbahçe’nin haklarının yenmesini önlememiz için hakem odası basmak gerekiyorsa basarım. Geçmişte Yıldırım Demirören de hakem odasına gitti. Hatta rakip futbolcuların soyunma odasına bile gitti. Ben en azından hakemin yönettiği maçı tenkit ediyorum; oynanmamış maçı değil.
Fikret Bey hakem odasına inmek konusunda konuşuyor. İn hadi gücün varsa, sen de in! Seba’yı önder kabul ediyorlarsa ondan biraz ders alsılar hayatlarını anlasınlar. O zaman anlarlar liderliğin ne olduğunu” diye konuştu.

“Demba Ba’yı git al” dedim

YILDIRIM, Beşiktaş’ın kendilerinden stadı istediğini ama Galatasaray’dan aynı talebe olumsuz cevap aldıkları için siyah beyazlılara Kadıköy’ün kapılarını açmadığını söyledi. Yıldırım, Fikret Orman’a da “Demba Ba’yı mutlaka git al” dediğini ve tavsiye ettiğini belirtti.

17 seneyi ben bilirim

Haberin Devamı

PFDK’nın kendisine verdiği cezayı da eleştiren ve Tahkim’de sözlü savunma yapacağını belirten Yıldırım, “Sağır ve dilsiz olalım, istedikleri bu. Bir konuşursam altında kalırlar, 17 seneyi ben biliyorum. Beni konuşturmasınlar. Çıkıp konuşursam herkes dikkatle dinler” dedi.

60 GÜN DEĞİL 160 gün ceza versen ne olur?

FEDERASYON’un kendisine ceva verdiğini kaydeden Yıldırım, “Niye veriyor? Hakemlere ‘İyi maç idare edemiyorsunuz, bir daha gelemezsiniz buraya’ dediğimden. Sen 60 gün değil, 160 gün versen ne fark eder? Ben doğru gördüğüm her şeyi söylerim. Ayıp çok ayıp. Kadlec’e basıyor ona kart göstermiyorsun herhangi bir işlem yapmıyorsun. Bunu söylemek yanlış mı? Hakem de ‘tamam’ dedi. Sert söylerim, yumuşak söylerim, bu benim üslubum” dedi.

Haberin Devamı

G.Saray’ın hiçbir gücü yok Besiktaş’ın da arkası boş

Oyuncularla yenen yemekte konuşan F.Bahçe Başkanı, “G.Saray’ı daha kötü günler bekliyor. İyi gidebilmek için ekonomik anlamda güçlü olmak lazım” dedi.

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray’ı daha kötü günlerin beklediğini ifade ederek, “Hiçbir güçleri yok. Beşiktaş’ın da arkası boş” dedi. Yıldırım, takımla birlikte yenen yemekte oyunculara yönelik yaptığı konuşmada, Beşiktaş maçından sonra 8 karşılaşmanın 5’ini kendi sahalarında oynayacaklarını kaydederek, “Beşiktaş’ı yenerseniz, ilk devre 7-8 puan önde bitiririz” diye konuştu.
“PARA YOKSA, FİZİK DÜŞER”
Konuşmasında Galatasaray ve Beşiktaş ile ilgili de çarpıcı açıklamalar yapan Aziz Yıldırım, “Galatasaray’ın hiçbir gücü yok. Onları daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş’ın arkası da boş. İyi gidebilmek için ekonomik olarak güçlü olmak lazım. Yani para olacak. Sizler iyi giderken, paraları alamazsanız o zaman fizik olarak düşüş başlar. Beşiktaş’ı yenerseniz ilk yarıyı 7-8 puan önde kapatırsınız” dedi.

Başkan yine idmanda!

Haberin Devamı

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım dün yapılan idmanı da takip etti. Oyunculara destek veren Yıldırım, kaptan Emre Belözoğlu ve Teknik Direktör İsmail Kartal ile de bir süre görüştü. Yıldırım, sarı lacivertli takımdaki performansı tartışılan Diego’nun da elini sıktı.

Olimpiyat’ta oynamak KOLAY DEGiL!

F.BAHÇE kaptanı Emre Belözoğlu, Beşiktaş ile önemli bir maç yapacaklarını belirterek, rakiplerini yenecek güçte olduklarını söyledi.
FBTV’ye konuşan Emre, “Kritik bir mücadeleye çıkacağız. Deplasmanda iyi bir takıma karşı oynayacağız. Biz de iyi konsantre olursak, zemin, stat ne olursa olsun rakibimizi yenecek güçte olduğumuzu düşünüyorum. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamak her zaman zordur. Ancak, Beşiktaş da biz de ligin en iyi oynayan takımlarıyız. Keyifli bir maç olacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BESiKTAŞ NEDEN ‘ŞiKE YAPMADIK’ DEMiYOR

Yıldırım, “Beşiktaşlılar şike konusunda konuşmuyor. Çıkıp bir de kupayı iade ettiler. Sanki bir tek bu davada biz varız” dedi.

ŞİKE süreciyle ilgili açıklamalar yapan ve Beşiktaş ile diğer kulüplerin Fenerbahçe’nin arkasına saklandığını öne süren Aziz Yıldırım, bu konuda da sert çıktı.

“ÇIKIP KUPAYI VERDİLER”

Yıldırım, “Biz 3 yıldır diyoruz ki, ‘şike yapmadık’. Beşiktaşlılar konuşuyor mu şike konusunda? Çıktılar, kupayı iade ettiler. Şike yaptınız mı, yapmadınız mı? Sanki bir tek biz varız bu davada. Çıkıp deyin ki ‘Biz şike yapmadık’” diye konuştu.

OFSAYTLA, ELLE GOL ATIP MAÇLAR ALDILAR

Aziz Yıldırım, “Beşiktaş, G.Saray ve G.Birliği başkanları konuşup hakemleri etkiledi. Haftaya da başkası etkiler” dedi.

AZİZ Yıldırım, Beşiktaş lehine yapılan hakem hatalarının çok olduğunu söyledi. Yıldırım, “Verileri medyadan aldım. Sivas maçında elle gol atmışlar. Oyuncu kendi de kabul ediyor ama sesini çıkarmadılar. 5. hafta Balıkesir’de stoperleri gole giden adamı düşünüyor, hakem atmıyor. Maçı kazanıyorlar. Eskişehir önünde 1-0 galipler. Eskişehir gol atıyor nizami, sayılmıyor. Beşiktaş ofsayttan atıyor, yardımcıları söylüyor, veriliyor.

“O POZİSYONLAR ORTADA”

Bursa’da Beşiktaş’ın hem lehine hem aleyhine karar var. Herkes bunları görüyor. Bizim Konya maçında Kadlec’in bacağına basan oyuncuyu hakem kırmızı kart gösterip oyundan atmadı, zor kazandık. Galatasaray Başkanı bizim maç öncesi hakemi etkiledi. Beşiktaş Başkanı etkiledi. Gençlerbirliği de etkiledi. Haftaya çıkar Rize etkiler. Bu nasıl olacak?” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!