Ülker Sports Arena'da boks şöleni

Güncelleme Tarihi:

Ülker Sports Arenada boks şöleni
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 21:59

AIBA Profesyonel Boks organizasyonu kapsamında 75 kilo müsabakaları yarın İstanbul'da yapılacak. 8 sporcunun katılımıyla Ülker Arena'da yapılacak müsabakalarda Adem Kılıççı da ringe çıkacak.

Haberin Devamı

Dünya Boks Birliği'nin (AIBA) önemli projelerinden olan AIBA Profesyonel Boks (Pro Boxing) organizasyonu kapsamında 75 kiloda müsabakaları yarın (1 Kasım) İstanbul'da yapılacak.

Boksseverler, AIBA Profesyonel Boks organizasyonunda profesyonel seviyede maçlar izleme fırsatı bulacak. Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda gerçekleştirilecek müsabakalarda 8 sporcu ringe çıkacak.
75 kilo müsabakalarında Türkiye'yi Fenerbahçeli sporcu Adem Kılıçcı temsil edecek. Kılıçcı, Alman rakibinin sakatlanmasının ardından davet edilen Kenyalı Nickson Abaka ile karşılaşacak.

KILIÇÇI OLİMPİYAT İÇİN DÖVÜŞECEK
Organizasyon kapsamında ringe çıkacak Adem Kılıçcı, 75 kiloda 4 ayak üzerinden yapılacak bu turnuvayı ilk sırada tamamlaması durumunda Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde yapılacak 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları'na doğrudan gitmeye hak kazanacak.

PEŞ PEŞE 4 MAÇ YAPILACAK

İkinci ayağı 21 Kasım, üçüncü ayağı 12 Aralık, son ayağı ise 23 Ocak 2015'te yine İstanbul'da yapılacak maçların yarınki programı şöyle:
Hüseyin Abdin (Mısır)-Michael Tavares (Fransa)
Andrei Juratoni (Romanya)-Dmytro Mytrofanov (Ukrayna)
Artem Chebotarev (Rusya)-Javier Delgado (Ekvador)
Adem Kılıçcı (Türkiye)-Nickson Abaka (Kenya)

ADEM KILIÇÇI'NIN İLK PROFESYONEL MAÇI
Profesyonel olarak ilk kez ringe çıkmanın heyecanını yaşayan ve birinci olması halinde olimpiyatlara katılma hakkı kazanacak Türk sporcu Adem Kılıçcı, iddialı olduğunu söyledi.
2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş ve 2007'deki organizasyonda da bronz madalya kazanan Kılıçcı, tüm hazırlıkları tamamladığını ve yarın kazanmak için ringe çıkacağını kaydetti.

Haberin Devamı

"HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYI YAPTIM"
Müsabakalar için çok iyi çalıştığını belirten Adem Kılıçcı, "Antrenörlerim her türlü çalışmayı yaptı. Ben de üzerime düşeni gerçekleştirip, ringe çıkarak kazanmak istiyorum. Rakibimi kısmen tanıyorum. Daha önceki rakibim Alman sporcuydu. Ancak onun sakatlığının ardından Kenyalı boksör davet edildi" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!