Galatasaray 2 - 1 Kasımpaşa

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray 2 - 1 Kasımpaşa
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 17:53

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta açılış maçında Galatasaray, konuk ettiği Kasımpaşayı Umut Bulut2un uzatma dakikalarında kaydettiği golle 2-1 kazandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 53. dakikada Burak Yılmaz ve 90+1'de Umut Bulut'tan gelirken, Konuk ekip Kasımpaşa'nın tek golü 41. Adem Büyük2ten geldi.

Bu skor'un ardından Galatasaray, puanını 16'ya çıkarırken Kasımpaşa 12 paunda kaldı.

MAÇTAN KARELER/ SÜLEYMAN ARAT - ADEM KABAYEL - EMRE OKTAY'IN OBJEKTİFİNDEN



MAÇ SONU BÜYÜK DESTEK

Galatasaray taraftarı maç sonunda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden sarı kırmızılı Takım'ı dakikalarca sahaya yeniden çağırdı. Sabri takımı buraya getir ve Cimbom buraya, Çıkmıyoruz diye bağıran Galatasaray Taraftarları maç bitiminde oyunculara sevgi gösterisinde bulundu.

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Semih Kaya, Telles, Olcan Adın (Dk. 46 Umut Bulut), Hamit Altıntop (Dk. 72 Dzemaili), Selçuk İnan, Emre Çolak (Dk. 54 Sneijder), Yekta Kurtuluş, Burak Yılmaz
Kasımpaşa: Isaksson, Orhan Şam (Dk. 71 Erhan Kartal), Donk, Barış Başdaş, Sancak Kaplan, Tunay Torun, Castro, Alpaslan Öztürk, Babel (Dk. 65 Viudez), Scarione, Adem Büyük (Dk. 84 Malki)
Goller: Dk. 41 Adem Büyük (Kasımpaşa), Dk. 53 Burak Yılmaz, Dk. 90+1 Umut Bulut (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 28 Olcan Adın, Dk. 59 Semih Kaya, Dk. 86 Burak Yılmaz (Galatasaray), Dk. 47 Orhan Şam, Dk. 90 Viudez (Kasımpaşa)


Galatasaray 2 - 1 Kasımpaşa



PRANDELLİ İLK KEZ OYUNCULARIN İSTEDİĞİNİ YAPTI

Prandelli, Başakşehir maçı sonrasında Florya'daki zirvede " Takım 4-4-2 oynamak istiyor" demişti ve dün ilk kez oyuncularının istediği taktik dizilişi ile sahaya çıktı

Teknik Direktör Cesare Prandelli, Kasımpaşa maçına takımın istediği oyun dizilişi ile çıktı. Sezon başından bu yana birçok ortamda ve son olarak Başakşehirspor maçının ardından Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’a “ Takım ilerleme gösteremiyor. Hızlı, modern ve agresif futbol oynatmak istiyorum. Futbolcular evet diyor ama uygulayamıyor. Futbolcuların kafasında 4-4-2 oynamak var” diyen Prandelli, dün ilk kez takımını bu sistem ve diziliş ile sahaya sürdü.

Galatasaray Teknik Direktörü olduğundan bu yana 3’lü orta sahadan vazgeçmeyen Prandelli, bir anlamda sık sık büyük bir sitemle bahsettiği “ Takımın kafasında 4-4-2 oynamak var” sözlerini dün eyleme dönüştürüp sarı kırmızılı takımın aylardır istediği bir ilk 11’i sahaya sürdü. Dzemaili ve Sneijder’ı kesen Prandelli, bu futbolcuların yerine orta sahada Hamit ve Emre Çolak’a yer verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray 2 - 1 Kasımpaşa
KASIMPAŞA'DAN KIRMIZI KART İSYANI



ARENA'DA ISLIKLI PROTESTO

TÜRK Telekom Arena Stadı'nda Galatasaray taraftarı ilk yarının bitiş düdüğü ile futbolcuları ıslıklamaya başladı. Sarı kırmızılı tribünler, Galatasaray takımı soyunma odasına giderken oyuncuları ıslıklayıp protesto etti.
Galatasaray taraftarının protestosu özellikle kaptan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz üzerine yoğunlaşırken, Doğu Tribününde bulunan taraftarlar, birbirine girdi. Burak ve Selçuk'a tepki gösterirken bir taraftarın küfretmesi üzerine tribünde ufak çapta arbede yaşandı. Küfreden taraftara tepki gösteren tribünde bulunanlar " G.Saray futbolcusuna ne yaparsa yapsın küfredilmez" diyerek reaksiyon verdi.

Galatasaray 2 - 1 Kasımpaşa


SNEİJDER TEZAHÜRATLARI

Galatasaray taraftarı maçın 47.dakikasında Wesley Sneijder tezahüratı yaparak Hollandalı yıldızın oyuna alınmasını istiyor.

Haberin Devamı

Galatasaray 2 - 1 Kasımpaşa
YAYINCI KURULUŞTAN SABRİ BOMBASI



SELÇUK İNAN'A SEMİH TEPKİSİ

Kaptan Selçuk İnan, Semih'i uyarmaya kalkınca Galatasaray taraftarının protestosu ile karşılaştı. Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçın 31.dakikasında Semih Kaya'nın riskli pası az kalsın, rakip takımın golle burun buruna gelmesine neden oluyordu. Semih'in riskli hareketi üzerine kaptan Selçuk İnan, genç futbolcuya çıkışıp kızdı ve " İleriye rahat oyna, riske girme" diye kızdı. Bu hareket üzerine Türk Telekom Arena Stadında bulanan sarı kırmızılı taraftarlar Selçuk'u ıslıklayarak tepki gösterdi

Galatasaray 2 - 1 Kasımpaşa
BU KİMİN 11'İ?


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!