Türk yıldıza büyük tehdit

Güncelleme Tarihi:

Türk yıldıza büyük tehdit
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 17:13

Hamburg taraftarlarının '1 numaralı düşman' ilan ettiği gurbetçi futbolcu yarın, Leverkusen formasıyla Hamburg karşısına çıkacak. Geçtiğimiz çarşamba günü Frank Ribery'nin saldırıya uğradığı Hamburg'un stadında 'bu kez Hakan Çalhanoğlu da saldırıya uğrar mı' endişesi yaşanıyor.

Haberin Devamı

Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, yarın kariyerinin en zor maçlarından birini oynayacak. Almanya'nın en iyi orta saha oyuncuları arasında yer alan gurbetçi futbolcu, sezon başında olaylı biçimde ayrıldığı Hamburg'a karşı Bundesliga maçı oynayacak.

Bild Gazetesi, Hamburg taraftarlarının takımdan ayrılmasını bir türlü kabullenemediğine dikkat çekerek, "Hakan zehirli bir ortamda mücadele etmek zorunda" ifadesini kullandı.

Türk yıldıza büyük tehdit

Hamburg şehrinin genç oyuncuyu 'birinci düşman' ilan ettiğini yazan Bild, Hakan Çalhanoğlu'na maçta saldırı olabileceği uyarısında bulundu.

HAMBURG TARAFTARI SAHAYA İNİP RIBERY'YE VURMUŞTU

Haberin Devamı

Hamburg'un geçtiğimiz çarşamba günü Bayern Münih ile oynadığı Almanya Kupası maçında sahaya inen bir taraftarın Frank Ribery'ye vurduğunu hatırlatan gazete, "Ribery'den sonra Hakan da saldırıya uğrayabilir" ifadesini kullandı.

Hamburg Kulübü Başkanı Carld-Edgar Jarchow ise taraftara sükunet çağrısında bulunarak, stada sokulmak istenen tüm pankartların ve flamaların dikkatli biçimde inceleneceğini söyledi. Başkan Jarchow "Hakan Çalhanoğlu'nun kişiliğine hitap eden saygısız yorumlar derhal ortadan kaldırılacak. Durumun çığrından çıkmasını istemiyoruz" dedi.

PEKİ HAKAN NE DİYOR?
Almanya'da günün adamı olan Hakan Çalhanoğlu ise, topuğundan sakat olmasına rağmen Hamburg karşısında oynamayı çok istediğini söyledi. Genç yıldız, "Mutlaka oynamak istiyorum. Hamburg'da sahaya çıkmak için elimden gelenini yapacağım" şeklinde konuştu.

Hakan Çalhanoğlu'nun antrenörü Roger Schmidt ise, "Hakan'ın oynayacak durumda olduğunu düşünüyorum. Hamburglular muhtemelen bunu istemiyor, çünkü ne kadar iyi olduğunu biliyorlar" dedi.

Türk yıldıza büyük tehdit

Hakan Çalhanoğlu'nun Hamburg'da oynadığı dönemde oda arkadaşı olan Tolgay Arslan, yarın oynanacak maç için ilginç bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Hamburg'da oynadığı dönemde Hakan'ın oda arkadaşı olan Tolgay Arslan ise ilginç bir açıklama yaparak, "Çok heyecanlı ve tahrik edici bir maç olacak. Böyle bir atmosferde oynamaya bayılırım. Taraftarlarımız çıldıracak. Muhteşem bir oyun bizi bekliyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!