Restoran sahibi: Yanlış anlama oldu, ödenmiş

Güncelleme Tarihi:

Restoran sahibi: Yanlış anlama oldu, ödenmiş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 16:43

HÜRRİYET’te bugün yayınlanan “Peşmergeler 1.040 liralık yemek yedi ama hesabı ödemedi” diye konuşan restoran sahibi, sosyal medyadaki tepkilerin ardından öğlen saatlerinde bir açıklama daha yaptı. Şanlıurfa-Mardin karayolundaki Demirol Tesisleri’nin ortaklarından Bekir Demirol, son açıklamasında "Yanlış bir anlaşılma olmuştur. Şimdi bu adamlar gelmişler yemişler faturalarını sonradan şey etmişler. Ben akaryakıt tarafıyla ilgileniyorum. Bugün araştırdım parayı valilik ödemiş” dedi.Valilik yetkilileri ise henüz bir ödeme yapmadıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

DÜN: KİM ÖDEYECEK BİLMİYORUM

Kuzey Irak’tan Kobani’ye gitmek için Türkiye’den geçen Peşmergeler’in çarşamba günü Şanlıurfa’da yediği yemeğin parasıyla ilgili haber, sosyal medyada yoğun biçimde tartışıldı. Hürriyet’in perşembe günü saat 15.00 sıralarında ulaştığı Demirol Tesislerinin ortaklarından Bekir Demirol, tesislerinde yenilen yemeği parasının kimin tarafından ödendiği sorusu üzerine yaptığı açıklamada “Para ödenmedi. Kimin ödeyeceğini bilmiyorum” demişti.


BUGÜN: YANLIŞ ANLAMA OLDU


Sosyal medyadaki tepkiler üzerine bugün 13.00’te tekrar ulaştığımız Bekir Demirol dünkü açıklamasından farklı olarak şunları söyledi: “Lokantada faturayı gününde kesmişler. Parayı da nakit almışlar. Bizim Şanlıurfa Valiliği ödemeyi yapmış. Urfa Valiliği verdi parayı. Bildiğimi söylüyorum. Yanlış bir anlaşılma olmuştur. Şimdi bu adamlar gelmişler yemişler faturalarını sonradan şey etmişler. Bugün araştırdım” diye konuştu.

VALİLİK: NE NAKİT, NE FATURA

Bekir Demirol’un peşmergelerin faturasını valiliğin ödendiğini söylemesi üzerine dün Şanlıurfa Valiliği’ni de aradık. Özel Kalem Müdürü Hüseyin Ötegeçeli, “Valiliğin öyle bir faturayı ödemesi söz konusu değil. Fatura da şu anda bize gelmedi. Yemeğin faturasının orada nakit olarak ödenmesi gibi bir durum yok” diye konuştu.

Haberin Devamı


YİKOB: ÖDEME YETKİMİZ YOK

Sosyal medyada dolaşan görselde, 979 liralık yemek faturasının Şanlıurfa Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı’na (YİKOB) kesildiği görülüyor. İçişleri Bakanlığı’na bağlı söz konusu komisyonun müdürü Mehmet Kızılkanat da Hürriyet’e yaptığı açıklamada “Faturaları nakit ödeme yetkimiz yok, Maliye’ye yönlendiririz. Henüz bize böyle bir fatura ulaşmadı. Ulaşsa haberim olurdu” dedi.

Restoran sahibi: Yanlış anlama oldu, ödenmiş
PEŞMERGENİN BENZİN PARASINI KAYMAKAMLIK ÖDEDİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!