Tarihi köşk açılıyor

Ev ve işyerlerinden sonra Sem Yacht Refit & Repair ile teknelerde de lüks ve konfora imza atan Sem Mimarlık’ın ortaklarından Ozan Ekşi, yeme-içme-eğlence sektörüne girdi. Fenerbahçe sahilindeki Jean Botter Köşkü’nü restore eden Ekşi’nin farklı konseptleri bir araya getirdiği Cosmopolitanadlı mekanı, 5 Kasım’da kapılarını açacak.

Haberin Devamı

Patronlar kulübü

Doğuş Grubu’nun yeme, içme ve eğlence sektöründe hizmet veren şirketi D-Dream, GQ’nun olduğu yeri bu kez Fenix adıyla hizmete soktu. İşletmeciliğini Aliye Turagay’ın dekorasyonunu ise Metin Fadıllıoğlu’nun mimar eşi Zeynep Fadıllıoğlu’nun yaptığı Fenix, kısa zamanda İstanbul gecelerinin popüler adresleri arasına girdi. Rezervasyon yaptırmadan yer bulmanın imkânsız olduğu Fenix, Metin Fadıllıoğlu ve Aliye Turagay’ın el vermesiyle patronlar kulübü oldu. Mekanda önceki gün de Koç Holding’in Onursal Başkanı Rahmi Koç, Akbank’ın Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ve Akkök Holding’in patronu Ömer Dinçkök’ün de aralarında olduğu isimleri gördüm. Herkesle tek tek ilgilenen ve kapıya kadar geçiren Metin Fadıllıoğlu, Fenix’le İstanbul gecelerinde fark yarattı.

Haberin Devamı

Hikayesi olan takılar

Moda markası Roman, takı tasarımcısı Evren Kayar ile ortak bir çalışmaya imza attı. ‘Evren Kayar for Roman’ adlı koleksiyon, Roman’ın Özdilekpark AVM’deki mağazasında tanıtıldı. Roman Tasarım Direktörü Suzan Toplusoy ve Evren Kayar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtımda, pirinç altın ve gümüş kaplamayla deri kullanılarak yapılan kolye, küpe, bileklik ve saç tokasından oluşan koleksiyon beğeni gördü.

Kış modası

İtalyan moda markası Armani Collezioni, 2014 – 2015 Sonbahar-Kış koleksiyonunu Akasya Acıbadem Mağazası’nda tanıttı. Çetin Family Yöneticileri ile Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Mete Vardar’ın eşi Neylan Vardar’ın ev sahipliği yaptığı tanıtıma iş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimlerin yanı sıra Armani’nin Ortadoğu ve Afrika Bölge Müdürü Andrew Silvius da katıldı.

Bebek’te canlı müzik

İşadamı Onur Büyükalp, İstanbul gecelerinin popüler adreslerinden Biber Bar’ı alarak yeme, içme ve eğlence dünyasına girmişti. Nişantaşı’ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde hizmet veren Biber Bar’ı yenileyerek kış sezonuna hızlı bir giriş yapan Büyükalp, Bebek’teki şubesinde de her çarşamba ve cuma, ‘Biber Bar Live’ adlı gecelerle ünlü sanatçılara ev sahipliği yapmaya başladı. Çarşamba günü Selen Servi, cuma günü ise Ferda Anıl Yarkın’ın canlı performansıyla başlayan Biber Bar Live, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Gecede, Korcan Karar da sahneye çıkarak Selen Servi’ye eşlik etti.

Yazarın Tüm Yazıları