Gönüllü aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Gönüllü aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 14:05

Bu yıl 36.'sı gerçekleştirilecek olan Vodafone İstanbul Maratonu organizasyonunda görev almak isteyen gönüllüler için kayıtlar devam ediyor.

Haberin Devamı

"Maratonda Gönüllüyüm" sloganı ile 22 Eylül’de start alan başvuru süreci 7 Kasım tarihinde sona eriyor. Türkiye’nin en büyük kitlesel katılımlı spor organizasyonu olan Vodafone 36. İstanbul Maratonu’nda sporun yanı sıra birlik ve dayanışma örnekleri de gönüllülük katılımı sayesinde devam ediyor.

Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton özelliğine sahip olan İstanbul Maratonu'nun çeşitli kademelerinde görev almak isteyen gönüllüler, Spor A.Ş.’nin internet sitesi www.sporas.com.tr den form doldurarak gönüllü başvurularını gerçekleştirebiliyor.

Maratonda gönüllü olarak görev almak isteyenler aynı zamanda üniversitelerde ve maraton gönüllü temsilciliklerinde de kayıtlarını gerçekleştirebiliyor. Başvurularını eksiksiz tamamlayan adaylar arasında Organizasyon Komitesi tarafından yapılacak değerlendirme neticesinde maratonda görevlendirilmesi kararlaştırılan gönüllüler bir dizi eğitimin ardından Vodafone 36. İstanbul Maratonu ekibine dahil olacak.

Haberin Devamı

Kayıtlara başlandığı günden itibaren 2500 gönüllü ön kayıta müracaat ederken, büyük ilgi gören gönüllü organizasyonu aynı zamanda İstanbul Maratonu tarihinde bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!