Damla Canyoran kazada hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Damla Canyoran kazada hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 13:16

TEKİRDAĞ’ın Saray İlçesi’nde kaygan zeminde virajı alamayan 20 yaşındaki Damla Canyoran yönetimindeki hafif ticari araç elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü Canyoran olay yerinde yaşamını yitirirken, yanında bulunan arkadaşı ise ağır yaralandı. Genç kızdan geriye sosyal medyada "Belki bir gün" yazarak paylaştığı gelinlikli fotoğrafı kaldı.

Haberin Devamı

Kaza, dün gece 23.00 sıralarında Saray Yuvalı Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. Bir tekstil fabrikasında çalışan Damla Canyoran iş çıkışı, aynı işyerinde çalışan arkadaşı Ahmet Topçular’ı da yanına alarak, evlerine gitmek için 59 RC 452 plakalı hafif ticari araçla yola çıktı. iddiaya göre yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayan araç sürücüsü Canyoran, Yuvalı Mahallesi girişinde bulunan demir elektrik direğine çarptı.

Damla Canyoran kazada hayatını kaybetti

Kazada hafif ticari araç hurda yığınına dönerken, sürücü Damla Canyoran olay yerinde öldü. Aynı yaştaki arkadaşı Ahmet Topçular ise ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Saray Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet Topçular tedavi altına alındı. Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından ölen Canyoran’ın cesedi Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

GELİNLİK KISMET OLMADI

Haberin Devamı

Damla Canyoran kazada hayatını kaybetti


Kazada ölen Damla Canyoran’dan geriye sosyal paylaşım sitelerine yüklediği mutluluk fotoğrafları kaldı. Canyoran’ın denemek için giydiği ve geçen 16 Eylül’de sosyal paylaşım sitesinde altına ’Belki bir gün’ yazısıyla paylaştığı gelinlikli fotoğrafı arkadaşları tarafından beğenilirken, yakınları tarafından ’İnşallah hayırlı kişiyle, allahım nasip eder sana çok yakışmış’, ’Tatlım inşallah birgün hayırlisıyla giyersin. Çok yakışmış, prensesim benim’ yorumları yapıldığı görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!