Dayak yiyen Elif mahkemede ağladı

Güncelleme Tarihi:

Dayak yiyen Elif mahkemede ağladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 11:42

Dayak yiyen Elif Y., mahkemede 2 bin 500 Euroluk tazminat davası açtığı saldırganı görünce gözyaşına boğuldu.

Haberin Devamı

Almanya'da arkadaşı Nalan ile bir restoranda oturan Elif Y., arabada oral seks yapan bir çifte tanık oldu. Bu görüntü karşısında gülüp geçtiğini ifade eden Elif Y., video çektiğini iddia eden arabadaki adamın saldırısına uğradı ve üç gün hastanede tedavi oldu. Konuyla ilgili davanın ilk duruşması, bugün gerçekleşti.

Elif Y.'nin açtığı 2 bin 500 Euroluk tazminat davasının ilk duruşması bugün Dorsten mahkemesinde görüldü. İfadesinde olayın nasıl geliştiğini anlatan Elif Y., kendine yönelik suçlamaları reddedip, saldırgan için, "Onları kameraya çektiğimi iddia etti, ama bu doğru değil. Sonra arabanın kapısını belime çarptı, bana küfür etti ve dayak atıp yere düşürdü. Beynim sarsıldı ve üç gün hastanede yattım" dedi.

"FLAŞ PATLADI"
Arkadaşı Nalan ve bir görgü tanığı Elif Y.'nin ifadesini doğrularken, saldırgan "Flaş patladı, ve bizi çektiğini gördüm. Bana küfür etti ve abisini çağırmakla tehdit etti. Ben ona değil, o bana vurdu" diyerek kendini savundu.

Haberin Devamı

Bild gazetesine konuşan Elif Y:'nin avukatı Burkhard Benecken, "Kadına el kaldıran bir erkek bunun arkasında durmalı. Arabada seks yaparken fotoğraf çekilse bile, bu ona birini hastanelik etme hakkını vermez. Müvekkilim saldırganı gördüğünde gözyaşına boğuldu. 2 bin 500 Euroluk tazminatı az bile buluyorum. Saldırganın özür dilemediği takdirde bu miktarı artıracağız" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!