İşte haftanın yıldızı: Yiğit Kirazcı

Güncelleme Tarihi:

İşte haftanın yıldızı: Yiğit Kirazcı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2014 01:08

Haberin Devamı

İşte Haftanın Yıldızı
‘Güllerin Savaşı’nda Mert rolünü oynayan Yiğit Kirazcı son bolümdeki saykoya bağlayan eski sevgili performansının başarısıyla sosyal medyada ufak çaplı bir deprem yarattı. Bugüne kadar esas kız Gülru’ya körkütük âşık, delifişek ama karıncaya zarar veremez bir genç portesi çizen Mert, son bölümde zengin janti doktor Ömer için onu terk eden Gülru’yu kaçırdı ve öldürmeye çalıştı. Şimdi yeni bölümden iki umudumuz var: 1) Kirazcı’nın rolünün daha da büyümesi. 2) Güllerin Savaşı’nın kadına yönelik şiddeti “Ne yapalım kız adamı delirtti” klişesiyle gerekçelendirmemesi.

Kritiği
TV 8’in beklenen bombası ‘Ütopya’nın ilk bölümü perşembe akşamı yayımlandı. 15 yarışmacının tüm kuralları kendileri belirleyerek sıfırdan bir hayat kuracakları yarışma internetten de aylık bir ücret karşılığı 24 saat izlenebilecek. Ancak “acaba yeni bir yönetim şekli mi belirleyecekler, yoksa yepyeni bir ekonomik sistem mi kuracaklar?” diye heyecanlananları uyaralım: Yarışmacılar ilk bölümü ellerindeki iki inekten birini satıp 50 lira girişli bir gece kulübü açma fikrini tartışarak ve klasik Survivor tipi ağız dalaşlarına girerek geçirdiler. Görünen o ki Ütopya şimdilik ütopik bir medeniyetten ziyade inek sağmalı bir BBG evi sunmaktan öteye gidemiyor.

Haberin Devamı

Bunları da atlamayalım:

Meşhur seri korku filmi Scream/Çığlık’ı, MTV dizi yapıyor.
Başbakan Davutoğlu, TRT1’in ‘Yedi Güzel Adam’ dizisi setini ziyaret etti.
‘Seksenler’ dizisi Kuleli Askeri Lisesi’nde çekim yaptı. Kuleli’ye girdiler Matmazel.
Evlilik programına başlayacak olan altı kez boşanmış Seda Sayan’ın “Önemli olan evlenmek değil, evli kalmak” sözü paylaşılmaya doyamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!