Güllerin Savaşı'nda Mert intihara kalkışır! (17. yeni Bölüm)

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşında Mert intihara kalkışır (17. yeni Bölüm)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 11:13

Yönetmen sandalyesinde Merve Girgin’in oturduğu, senaryosunu ise Melis Civelek ve Sırma Yanık gibi isimlerin kaleme aldığı, ve Canan Ergüder, Damla Sönmez ile Barış Kılıç'ın başrollerini üstlendiği Güllerin Savaşı 17. Yeni bölümüyle 1 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’da Kanal’de ekrana gelecek. İşte Güllerin Savaşı 17. yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

İlk bölümüyle 8 Temmuz Salı günü izleyicinin karşısına çıkan Güllerin Savaşı genel konusu şöyle: İşinden ötürü yurtdışından geri dönen Ömer Hekimoğlu eski aşkı Gülfem ile tekrar bir araya gelir. Fakat evin hizmetçisi Gülru’yu tanıdıkça ona karşı ilgisi artmaya başlar.

Küçükken ablası Gülfem’in onu boğmaya çalışması yüzünde büyük bir sarsıntı geçiren Cihan 20’li yaşlara gelmesine rağmen bu travmayı atlatamamış ve köşkte bir çatı katında hayatına devam etmektedir. Onu hayata bağlayan tek kişi Gülru’dur. İçinde ona karşı bastıramadığı bir aşk beslemektedir.

GÜLLERİN SAVAŞI 17. BÖLÜM FRAGMANI:

GÜLLERİN SAVAŞI OYUNCU KADROSU

Gülru Çelik

Küçüklükten beri en büyük idolü Gülfem Sipahi olan genç, gözü pek ve güzel olan Gülru kenar mahallede doğmuş fakat Sipahi Köşkü’nde büyümüştür. Babası köşkün bahçıvanlığını yapmaktadır. Henüz 6 yaşındayken,‘Büyüyünce Gülfem Sipahi olacağım’ diye söylemeye başlayan Gülru bunun bedeli ne olursa olsun ödemeye hazırdır.

Gülfem Sipahi

Haberin Devamı

Onun en iyi arkadaşı da en amansız düşmanı da aynalar. Çarpıcı, klas ve tutkulu. Kibirli yalnızlığının altında kırık kalbi var. Hayatta en çok iki şeyden korkuyor: Yaşlanmak ve kaybetmek. Kendisinden başka kimseyi sevmeyen Gülfem’in hayattaki en değerli varlığı kardeşi Cihan. Her ne kadar ilk zamanlar duygularını bastırsa da daha sonra onun kıymetini daha çok anlıyor. Aşık olduğu Ömer’i Gülru’ya kaptırmak ise onun içindeki intikam ateşini yakıyor.

Ömer Hekimoğlu

O hem kariyerinin zirvesinde bir doktor hem de Gülru’nun aşık olduğu adamdır. Kadınları sihirli parmaklarından önce karizmasıyla büyüleyen bir estetik cerrah. ‘Güzelliğin Efendisi’ Gülfem’in kırık kalbinin, Gülru’nun ilk kalp çarpıntılarının yegâne sahibi olan Ömer, zaman geçtikçe Gülru’ya aşık olmaya başlar ve bunu önce kendine sonra da ona itiraf etmekte çok zorlanır.

Mert Gencer

Sorunlu babasıyla beraber yaşayan kenar mahallenin delikanlısı. Adı gibi mert olsa da bir baltaya sap olamamıştır Cebinde hayalleri, hayallerinde ilk göz ağrısı, büyük aşkı Gülru. Onunla her şeyi yoluna koymuşken, ve evlenmeye ramak kalmışken bir iftira sonucu ayrılmaları onda bir daha kapanmayacak yaralar açar ve Gülru’yu zorla kaçırır.

Haberin Devamı

Güllerin Savaşında Mert intihara kalkışır (17. yeni Bölüm)

Cihan Sipahi

Gülfem’in ‘talihsiz’ kardeşi. Gözlerden uzak, tavan arasındaki dünyasında yalnızlığını paylaştığı tek kişi Gülru. Dostu, sırdaşı ve umutsuz aşkı Gülru. Bakışları, mimikleri, hareketleri ile oldukça gerçekçi bir oyunculuk sergileyen Sercan Badur adından söz ettiriyor.

Güllerin Savaşında Mert intihara kalkışır (17. yeni Bölüm)

Salih Çelik

Gülru’nun köşkte bahçıvanlık yapan babası . Karısını kaybettiği günden beri kol kanat gerdiği dört kızını besleyip büyütmeye çalışır.

Yener Yıldırım

Çelik Ailesi’nin başına gelmiş belki de en kötü şey. Mesude’nin bencil, çıkarcı ve paragöz kocası. Yaptığı işi sevmeyen ve kısa yoldan çok para kazanmak isteyen Yaner’in tek düşüncesi Taner’in annesinden para koparabilmektir.

Yonca Çelik

Haberin Devamı

Gülru’nun ablası. Pahalı zevkler, ünlü markalar, para, para, para... Tek istediği zengin bir koca, olan Yonca bu amacına ulaşmak için Taner’i kullanmayı planlamaktadır.

BAKMADAN GEÇME!