İncir Reçeli 2 filmi fragmanı izle (Filmdeki ilginç detay!)

Güncelleme Tarihi:

İncir Reçeli 2 filmi fragmanı izle (Filmdeki ilginç detay)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2014 17:35

3 haftada, bir milyon 150 bin izleyiciye ulaşan İncir Reçeli 2'de ilginç bir detay ortaya çıktı. Başrollerini Halil Sezai Paracıkoğlu ve Şafak Pekdemir'in üstlendiği "İncir Reçeli 2" sinemada romantizm arayanlar için ilaç gibi geldi.

Haberin Devamı

"Biri olmak lazım, en azından 'biri' için!" sloganıyla sinemalarda gösterilen İncir Reçeli 2 filminde ilginç bir detay ortaya çıktı. İşte filmdeki o ilginç detay ve filmin fragmanları...

“İncir Reçeli 2” filmini hem kaleme alan hem de yönetmen sadalyesinde oturan Aytaç Ağırlar’ın karakol sahnesinde kamera önüne geçtiği ve travesti rolünde oynadığı ortaya çıktı. Ağırlar, “Film içinde bir sürpriz olsun dedim. Öyle bir makyaj yapıldı ki, yakın arkadaşlarım bile beni tanımadı” diye belirtti.

İŞTE O KARELER

İncir Reçeli 2 filmi fragmanı izle (Filmdeki ilginç detay)

Metin, Duyguyu kaybettikten sonra girdiği bunalımdan hala çıkamamıştır. Hayalindeki senaryonun filmi çekilmiştir ama mutsuzdur. Bir barda sahne almaya başlamış ve neredeyse her akşam zil zurna sarhoş olmaktadır. Bu uzun yas döneminde sahne aldığı bara, barmaid olarak başlayan Gizem ile tanışır. Gizem aslında bir dövmecidir. Ama ev alabilmek için geceleri ek iş de yapmaktadır. Bir akşam bar çıkışında Metin istemeden de olsa bir kavgaya karışır. Kavgayı gören Gizem, onu dövenlerin kafasında şişe kırarak Metin’i kurtarır. Çift ilk kez orada birbirlerine bir şeyler hissederler.

Haberin Devamı

Gizem’in de geçmişinde büyük bir hayal kırıklığı yatmaktadır. O da Metin gibi sevdiğini kaybetmiştir. Bu durum onları birbirlerine daha da yaklaştırır. Metin, Gizem ile birlikte olmaya başlar fakat bu Duygu’yu unuttuğu anlamına gelmez. Metin, Duygu’nun ona verdiği, evdeki Japon balığı öldü diye Gizem’in doğum gününe gitmez ve her şeyi mahveder. Başrolde müzisyen ve oyuncu Halil Sezai Paracıkoğlu'na ve 'Gizem' rolüyle Şafak Pekdemir eşlik ediyor.

İNCİR REÇELİ 2 FRAGMANLARI

Halil Sezai’nin ‘İncir Reçeli 2’ için seslendirdiği ‘Beyaz Giyme’ parçası da büyük ilgi gören şarkılardan. Filmin 3 ayrı fragmanı sosyal medyada yaklaşık 900 bin kez izlendi.

Haberin Devamı

Halil Sezai, 2011 yılında çekilen İncir Reçeli filminde 'İsyan' adlı şarkısıyla gündeme gelmiş ve şarkı dilden dile okunmuştu. İncir Reçeli 2 filmşinde ise 'Kafası Kendinden Bile Güzel' şarkısı epey ses getireceğe benziyor.

KAFASI KENDİNDEN BİLE GÜZEL ŞARKI SÖZLERİ

Kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır, Gülüşünde bir şey var hep içime dokunur , Bir derdi var her halinden belli , Anlatmıyor, anlatsa kurtulur, Kafası kendinden bile güzel bu gece, İçmiş içmiş salınır, Ruhumu yakan bir şeyler var içimde ,Öyle bakmayın...

BAKMADAN GEÇME!