Kabus sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Kabus sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 01:38

Henüz bir hafta önce haberini yaptığımız İstanbullu Paskalidis Ailesi’nin esrarengiz sapığı ‘çalışmaya’ devam ediyor. Asılsız ihbarlarla aileyi yoran sapık bu kez de “Babaları cinayet işledi, cesedi eve sakladı” diye polisi aradı.

Haberin Devamı

KURTULUŞ’ta yaşayan Lidia Paskalidis ve ailesi hakkında “Erdoğan’a suikast”, “uyuşturucu ticareti”, “cinayet” gibi onlarca asılsız ihbarlarda bulunan kişinin sırrı çözülemezken ailenin kâbusu sürüyor.

OĞLUNUN IP’SİNDEN TEHDİT
Bir jinekolog, Lidia Paskalidis’in annesinin ismi kullanılarak sosyal medyadan ölümle tehdit edilmişti. Polisler tehdidin Lidia Paskalidis’in 23 yaşındaki oğlunun IP numarası kullanılarak yapıldığını belirledi. Oğluna dava açıldı.

JİNEKOLOGTAN SIR TELEFON
Pazartesi günkü davanın ertesi günü Lidia Paskalidis davacı jinekoloğun muayenehanesinden “Randevunuz var” denilerek arandı. Fakat muayenehanedekiler kendilerinin aramadığını söyledi. Bitmedi. Önceki gün de evini polisler bastı. Polise ulaşan ihbara göre Lidia Paskalidis’in babası cinayet işlemiş ve cesedi evde saklamıştı. Polisler bir şey bulamadan döndü.

Gücümüz kalmadı

Haberin Devamı

Lidia Paskalidis “Başımıza bir şey gelmeden geçirdiğimiz bir gün bile yok. Dayanacak gücümüz kalmadı artık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!