Efsane koçlarımız sıkıldı

KABUS gecenin ilk maçında, koç İvkovic’in kariyerinde başka bir örneğine rastlamadığımız, “şaşkın basketbol” oynayan Anadolu Efes’i, ne yaptığını bilen emekliler ordusunu toplamış gelmiş Zalgiris’e,oyun kurucu yoksulluğunun acı bedelini ödeyerek yenildi.

Haberin Devamı

Neyse F.Bahçe Ülker deplasmanda Panathinaikos’dan acımızı çıkarır dedim ama Obradovic’ in çok yakındığı konsantrasyonda devamlılıktan eser yoktu.
Basketbolu inişteki ev sahibi; oyun kurucusu ve garantili atıcısı olmayan Kanarya, üstelik bir de maça Emir’siz başlayınca Pana emektar Diamantidis’in organizasyonunda pick&roll (perdele devril)lerle yeniden doğuşunu yaşayan Esteban Batista’yı boyalı alanda olumlu kullanıp (11dk.da14 sayı) dış isabetlerle ısırarak momentumu baştan ele geçirdi. 31-19 geçilen ilk çeyrekte 7’de5/ %71 üçlük attılar.


Usta ne diyorsun bu hususta

Özellikle engellenemez üçlükleriyle Slaughter, Pappas ve Fotsis guard pozisyonunda yaratıcılıklarıyla hücumlarına derinlik kattılar. Fark 20 sayılara tırmanırken gecenin adamı Slaughter(10’da7 üçlük isabetiyle) meğerse bizi bekliyormuş. Pana’da giren çıkan sokmaya devam edince ilk yarı sonunda 59-36’yla odaya giderken dönüş biletimiz çoktan kesilmişti. Onlar üçlük yağmuru olup yağdıkça 2. yarı bizim için iyice çekilmez hal aldı.

Yazarın Tüm Yazıları