Kartal’ın karar anı: Sow mu Alper mi

Güncelleme Tarihi:

Kartal’ın karar anı: Sow mu Alper mi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 00:25

Beşiktaş’ın yumuşak karnı olarak gördüğü sağ kanadında etkili olmak isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, bu mevkii için son haftaların formda ismi Alper Potuk ile Moussa Sow arasında seçim yapmakta zorlanıyor...

Haberin Devamı

F.BAHÇE’de Beşiktaş karşılaşması öncesi dün yapılan idman sonrası İsmail Kartal’ın kadro tercihleri yavaş yavaş netleşiyor. Kartal bu karşılaşma öncesi yapılan antrenmanlarda takımının son durumu hakkında fikir sahibi olurken hücumun sol kanadında kime grev vereceği konusunda ise hâlâ kararsız. Beşiktaş’ın yumuşak karnı olarak görülen sağ kanadından etkili olmak isteyen Kartal, burada son haftaların en formda ismi olan Alper’e ya da Sow’a görev verecek. Sow’un gol yollarında daha etkili olmasına karşın Alper’in hem daha hareketli hem de orta alana yardım edebileceğini düşünen Kartal bu kararını analizlerini yaptıktan sonra verecek.

SAVUNMA KURGUSU BELLİ

İSMAİL Hoca bu hafta ilk olarak savunma kurgusu üzerine çalışmalar yaptı. Kartal, Bekir’in takıma dönecek olması nedeniyle savunma kurgusu konusunda rahatladığı belirtiliyor. Bu bölgede Gökhan, Bekir, Kadlec ve Caner dörtlüsüne görev verecek olan İsmail Kartal, Mehmet Topal’dan da karşılaşma içerisinde zaman zaman savunmanın içine gömülmesini istiyor. Orta alanda Emre ve Meireles ile birlikte daha dinamik bir yapı ile sahada olmayı planlayan Kartal bu nedenle özel bir durum olmaması durumunda Diego’ya forma vermeyecek.

KAZANMAK İÇİN OYNAYACAKLAR

Haberin Devamı

FENERBAHÇELİ futbolculara galibiyet için oynamaları gerektiği yönünde telkinlerde bulunan maça oyuncularının galibiyetten başka bir şey düşünmeden çıkmalarını istiyor. Bu nedenle bugünden itibaren rakip analizlerini futbolcular ile paylaşacak olan İsmail Kartal’ın rakibin olumlu ve olumsuz yönlerini uzun uzun anlatacağı ve bu şekilde rakibi iyi analiz ederek galibiyetle çıkmak istediği ifade ediliyor. Kartal’ın bu maçta galip gelerek tüm deplasman derbilerini bitirerek şampiyonluk için en avantajlı takım durumuna geçeceklerini belirttiği öğrenildi.

Kraliçeler’den keyifli sohbet

EZELİ rakibi Galatasaray’ı devirerek sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası ile başlayan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı teknik heyeti ve oyuncuları, dün medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Antrenör Jacek Winnicki ile takım kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen ve Olcay Çakır medya gününde keyifli bir gün geçirdiklerini belirtirken, taraftarlara da mesaj verdiler.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal’la ayak üstü sohbet etti.

Yıldırım’a 60 gün Töre’ye 3 maç

Fenerbahçe Başkanı ve Beşiktaşlı futbolcu, “müsabaka hakemine hakaretten” ceza aldı.

PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe aşkanı Aziz Yıldırım ile Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre’ye hakeme hakaretten ceza verdi. Yıldırım 60 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin TL ceza alırken, Gökhan da 3 maçtan men edildi ve 13 bin TL para cezasına çarptırıldı. Sivasspor’un Brezilyalı savunmacısı Cicinho da 2 maç men cezası aldı.

İnadına 1 milyon olun

Aziz Yıldırım, “Hep birlikte çoğulcu, demokratik ve bağımsız bir dünya markası Fenerbahçe’nin temellerini atıyoruz. Zaman kendi kaderimizi çizme zamanıdır” dedi.

Haberin Devamı

BAŞKAN Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi’ne kalem aldığı yazıda, “Hep birlikte çoğulcu, demokratik ve bağımsız bir Dünya markası olan Fenerbahçe’nin temellerini atıyoruz. Artık zaman; kendi kaderimizi kendimizin çizme zamanıdır. Ve en önemlisi zaman; F.Bahçe zamanıdır!” dedi.
Yıldırım, “Atatürk’ün eşsiz eseri Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli bayramını da bu vesile ile O’nun yolunda yürümeye ant içmiş F.Bahçeliler adına bir kez daha coşkuyla kutluyorum” diye konuştu.
‘Zaman F.Bahçelilerin ‘bir’ olma zamanı’ ifadesini kullanan Yıldırım, siz inadına bir olun, bir milyon olun. F.Bahçe’nin büyüklüğü tartışılmaz bir büyüklüktür” dedi.

DİKKAT! Başkan idmanda

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ ile pazar günü oynayacağı derbinin hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de dünkü idmanı Başkan Aziz Yıldırım da takip etti. İdmanda sakatlıkları bulunan Egemen, Serdar ve Hakan Cinemre, özel program dahilinde çalıştı. Hazırlıklar bugünkü idmanla sürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!