Yılmaz Vural: Hak edene vurulur!

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz Vural: Hak edene vurulur
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 10:28

Türkiye’de Obradovic’in oyuncularına agresif davranışı ve Ivkovic’in Doğuş’a fiziki müdahalesinden sonra Sırbistan’da da Vujosevic’in öğrencisine vurması tartışılırken daha önce benzer bir davranışa imza atmış olan Vural “Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir’ dedi.

Haberin Devamı

BASKETBOLDA ULEB Avrupa Kupası E Grubu 3. maçında Hapoel Jerusalem’e yenilen Partizan’ın başantrenörü Duşko Vujosevic’in, oyuncusu Mihaylo Andric’e vurması, Sırbistan medyasında tepkiyle karşılandı. İsrail’de oynanan maçı son dakikada 82-79 kaybeden Sırbistan temsilcisinin çalıştırıcısı Vuyoşevic’in, geçen sene de Bogdan Bogdanovic’in boğazını sıktığı gibi bu kez de genç yıldızının boynuna vurdu.

VUJOSEVIC, BOGDANOVIC'İN BOĞAZINI SIKMIŞ, ANDRIC'E DE VURMUŞTU

KİMSE EVLİYA DEĞİL
TÜRKİYE’de Fenerbahçe koçu Obradovic’in agresif tarzı ve Ivkovic’in Doğuş’a fiziki müdahalesi de çok tartışılmıştı. Benzer bir olay, futbol sahasında başından geçen Yılmaz Vural ise oyuncu ile antrenör arasında yaşananlara farklı pencereden baktı. Şiddette haklılık olmaz diyen Vural “Antrenörler çok uyarırlar ama bir sabır noktaları vardır. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Kimse evliya değil. Saygının olmadığı yerde iş korku ile götürülüyor. Oyuncu hak ediyorsa da vurulur” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

IVKOVİC’LE DOĞUŞ’U ANIMSATTI
EUROLEAGUE’de mücadele eden Anadolu Efes’ın başantrenörü Dusan Ivkovic de Rus ekibi Unics Kazan’la oynanan maçta hata yapan oyuncusu Doğuş Balbay’a çok sinirlendi ve mola aldığı sırada sahaya kadar girerek bacağıyla Doğuş’a vurmuştu.

Yılmaz Vural: Hak edene vurulur

Yılmaz Vural geçtiğimiz yıllarda kendisine itiraz eden bazı futbolcularını saha içinde tartaklamıştı.

Yılmaz Vural: Hak edene vurulur

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!