Duygun Yarsuvat'ın şifreleri

Güncelleme Tarihi:

Duygun Yarsuvatın şifreleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 06:51

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Florya’daki yemekte Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’u oturtarak futbolun patronlarının kim olduğunu gösterirken, Selçuk İnan’ı da yanına alarak verdiği pozla kaptanlıkla ilgili tartışmalara son noktayı koymuş oldu.

Haberin Devamı

FLORYA’DAKİ YEMEKTE BAŞKAN TAKIMA ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

GALATASARAY’ın yeni başkanı Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, önceki akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek futbolcular ve teknik heyet ile tanışmıştı. Bu görüşmede yapılan zirvede neler konuşulduğu büyük merak uyandırmıştı. Yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra futbolcuların ailelerinin de katıldığı yemek oludukça pozitif bir atmosferde gerçekleşti. Başkan Yarsuvat’ın sözleri ve davranışlarıyla futbol takımına önemli mesajlar verdi. İşte bu yemekte başkanın verdiği mesajların şifreleri:

1-FLORYA’NIN PATRONU ALBAYRAK VE DÜRÜST
G.Saray Kulübü Başkanı Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, bir yanına başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, diğer yanına da futbolun yönetildiği Sportif AŞ’de idareci olarak mesai harcayacak olan Ali Dürüst’ü oturttu. Başkan, futbolcuların karşısında bu görüntüyü vererek bir anlamda oyuncularına “Florya’nın patronu işte bu ikilidir” mesajını verdi.

Haberin Devamı

2-SELÇUK KAPTANDIR VE KAPTAN KALACAK
Başakşehirspor maçı sonrasında “Selçuk kaptanlıktan alınacak ve pazubant Hamit’e verilecek” iddiası gündeme gelmişti. Başkan, yemekte tüm takımın karşısında Selçuk’u da yanına oturtarak “Bu takımın kaptanı Selçuk’tur ve Selçuk kalacak” demiş oldu. Başkan bu görüntüyle kaptanlığa dair soru işaretlerini de net şekilde ortadan kaldırmış oldu.

3-FUTBOLCULARA ÖDEME MÜJDESİ VERDİ
Yemekte futbolculara ödeme müjdesi de verildi. Takıma muaccel (vadesi gelmiş) alacaklar için harekete geçildiği kaydedildi. Yöneticilerin yapacağı kasa kolaylığının yanı sıra, ticari itibarlarını da kullanarak finans kuruluşlarıyla da temasa geçtiği ve önümüzdeki hafta ödemelerin kısım kısım yapılacağı kaydedildi.

4-SİZİN KAPASİTENİZ BU DEĞİL
Yarsuvat, yemekte oyunculara bir de konuşma yaparak, mevcut durumun onların kapasitelerini yansıtmadığını söyledi. Başkan, “Futbol güzel bir oyundur. Gülerek, zevk ve keyif alarak, paslaşıp yardımlaşarak, bir takım olarak oynayın ve kendi kapasitenize dönün. Başarılı olun. Bu formanın Galatasaray forması olduğunu da hiç unutmayın” dedi.

Haberin Devamı


TÜRKÇE BİLİYOR MUSUN DZEMAILI?
Florya’daki yemekte Başkan Duygun Yarsuvat, Melo’nun kızını severken futbolcularla da sık sık şakalaştı. Başkan Dzemaili’ye “Sen Türkçe biliyor musun” diye takıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!