Lana Del Rey'in güzellik sırları

Güncelleme Tarihi:

Lana Del Reyin güzellik sırları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 17:36

Lana Del Rey gibi muhteşem görünmek ister misiniz? İşte Lana Del Rey gibi güzel olmanın yolları...

Haberin Devamı

Sesine ve güzelliğine hayran olduğumuz Lana Del Rey gibi olmak istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit. Birçok ünlü kadının pürüzsüz cildi ve sağlıklı görünen saçlarına hayranız. Onlar çok mu farklı bakımlar uyguluyor dersiniz? İşte her kadın bu yaz bunları yaparsa harika olur!

Sprey kullanın

Deniz suyuyla oluşan saçlarınızdaki dalgalar doğal ve harika duruyor, bunu kabul ediyoruz. Fakat bir sprey bundan fazlasını sağlayabilir. Saçlarınızın natürel haline biraz volüm vermek ve biraz hareketlendirmek için zeytinyağı içerikli doğal şekillendiricileri kullanmanız yeterli.

Lana Del Reyin güzellik sırları

Cildinizi koruyun

Teninizi güneşten koruduğunuza eminiz. Fakat başka neler yapmalı? Şapkayla saçlarımızı, güneş gözlüğümüzle göz çevremizi koruruz. Açıkta kalan kısımlar özellikle de elmacık kemikleri hizası ve burnunuz güneşten çok etkilenen bölgelerdir. Yüksek etkili koruyucuları kullanın.

Haberin Devamı

Topuz

Hem modern hem rahat bir siluet için topuzları deneyin. Tepeden yapacağınız topuzlar gevşek balerin topuzlarını andırabilir. Jennifer Lawrence'ın boynundaki aksesuarı öne çıkaran bir saç modeliyle 'cool' görüntüyü yakalıyor.

Lana Del Reyin güzellik sırları

Temizleyin

Daha iyi bir cilt için temizlik çok önemli. Dermatolojistinizin önerdiği bir cilt temizleyicisi edinin. Yaz aylarında güneşin etkisiyle de oluşan lekeleri önlemek için bu şart!

Buzdolabını kullanın

Güzellik malzemeleriniz aslında buzdolabında. Süt ve süt ürünleri, sebzelerle yüz kremlerini kullanın. Bunun yanı sıra, yüz kremleri, parfümlerinizi ve ojelerinizi de dolapta saklamanızı tavsiye ederiz. Ojeleriniz böylece yoğunlaşıp kurumaz. Böylece daha uzun süre kullanabilirsiniz.

Lana Del Reyin güzellik sırları

Haberin Devamı

Büyülü metalik

Metalik göz makyajı her zaman ateşli. Gümüş rengi farlar ve eyelinerlarla süslü göz makyajı sizi her zaman göz alıcı kılar. Buradaki püf nokta krem far kullanmanızda. 2013 ilkbahar Chanel defilesinde çok beğenilen bu makyaj uygulaması yaz akşamlarında bronz teninize çok yakışacak.

Gözler

Gözlerin belirli olması önemli. Efektli bakışları sevenler, su geçirmez göz kalemlerinden edinmeli. Sadece gözlerinize bir derinlik vermek istiyorsanız, su geçirmez göz kalemlerini deneyin. Yaz aylarında makyaj yapmamayı tercih edenler için göz kalemleri yardımcı oluyor.

Lana Del Reyin güzellik sırları

BAKMADAN GEÇME!