Halil Sezai'nin Güldür Güldür Show'daki kıyafeti dikkat çekti

Güncelleme Tarihi:

Halil Sezainin Güldür Güldür Showdaki kıyafeti dikkat çekti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 13:21

Fenomene dönüşen İncir Reçeli filminin ikincisiyle gündemde olan şarkıcı Halil Sezai bu hafta Güldür Güldür izleyiclerine sürpriz yaptı. Halil Sezai giydiği etekle de dikkat çekti.

Haberin Devamı

Show TV'nin eğlenceli programı Güldür Güldür'ün dün akşamki (30 Ekim Perşembe) bölümüne şarkıcı Halil Sezai konuk oldu.

Halil Sezainin Güldür Güldür Showdaki kıyafeti dikkat çekti

Bu arada Halil Sezai'nin programda giydiği kıyafet / etek dikkat çekti. Şarkıcının giyim tarzı çok konuşulacağa benziyor.

Halil Sezainin Güldür Güldür Showdaki kıyafeti dikkat çekti



İşte Güldür Güldür'de Perşembe gününün skeçleri...


‘Meslek Mağdurları’ programına, televizyon programlarına seyirci olarak katılanlar gelirse neler yaşanır? İbrahim'in sunucu, Mesut'un uzman konuk olduğu programda, seyirciler sorular sorarak mağduriyetlerini anlatıyor. Mesleği yüzünden sürekli mutsuz olduğu düşünülen ve bu yüzden üzülen Halil Sezai de stüdyoya geliyor.

Haberin Devamı

GÜLDÜR GÜLDÜR 45. BÖLÜM FRAGMANI (30 EKİM 2014) İÇİN BU BAĞLANTIYI KULLANABİLİRSİNİZ


Mahalledeki marketten haraç almaya gelen Bilal ve Fikri, kendilerine rakip olarak mafya anası Burcu ve onun sağ kolu Mehtap'ı görüyor. Burcu, mafyanın sadece erkek işi olmadığını ispatlamaya çalışıyor.


Ay sonu parası kalmayan memur Bilal, ailesinin geçimini sağlamak için ilginç bir yola başvuruyor. Evde bir ada konseyi oluşturan ve evdekilerden birini ay başına kadar göndermeye karar veren Bilal ve ailesi seçim yapıyor.


Müze Müdürü İsmail, yeni bir müze açmaya karar veriyor. Şevket, sadece nazar değdirerek müzedeki mumyalara, antika sürahilere, iskeletlere, tarihi toplara zarar verebilir mi?


Musiki cemiyetine üye olan İsmail ve İbrahim, Yeter ve Nezaket'e duygularını açmak istiyorlar. Cemiyetin yeni müzik hocası Şevket, kadınları nasıl etkiliyor?

GÜLDÜR GÜLDÜR OYUNCULARI

Güldür Güldür'ün oyuncu ekibi; Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Özge Borak, Çağlar Çorumlu, Erdem Yener, Onur Buldu, Onur Atilla, Aziz Aslan, Meltem Yılmazkaya, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özgün Aydın ve Uğur Bilgin'den oluşuyor.


BAKMADAN GEÇME!