Şehit Astsubay Necdet Aydoğdu'nun naaşı baba ocağında

Güncelleme Tarihi:

Şehit Astsubay Necdet Aydoğdunun naaşı baba ocağında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2014 16:56

Diyarbakır'da dün maskeli 2 kişinin saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun (24) naaşı, memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinin Pelitliyatak Mahallesi'ne getirildi. Şehidin naaşı, konvoy eşliğinde Türk bayrağı ile süslenen baba ocağına getirilmesi sırasında ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'nda görevli Şehit Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun (25) naaşı, helikopterle getirildiği Ünye Şehir Stadı'nda, protokol ve askeri yetkililer tarafından karşılandı. Şehidin naaşı buradan alınarak cenaze aracıyla baba ocağı Pelitliyatak Mahalllesi'ne getirildi. Cenaze nedeniyle mahallede sokaklar ve evlere Türk bayrağı asıldı.

Şehidin naaşı ile birlikte köye gelen 3 aylık eşi Esra Aydoğan ile annesi Selma, kardeşleri Gökhan ve Emrah Aydoğdu'nun bitkin oldukları gözlendi. Cenazeyi karşılayan yakınları ve vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Şehidin naaşının, soğutma özelliği olan cenaze aracında yarına kadar bekletileceği ve cuma vaktinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!