Optimum'da defile var

Güncelleme Tarihi:

Optimumda defile var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 01:30

İzmir Optimum Outlet’in geleneksel Sonbahar-Kış kreasyonları defilesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Seçkin markaların 2014 - 2015 tasarımlarının tanıtıldığı defilede 2014 Miss & Mr Model Of Turkey yarışmasının finalistleri ile Rönesans Ajans’ın başarılı mankenleri podyuma çıktı.

Koreografisi ve stilistliğini Rönesans Ajans’ın üstlendiği bu çok özel defilede, yeni koleksiyonlar ilk kez görücüye çıktı. Defile, 29 Ekim Bayramı etkinlikleri kapsamında Robot Dans ve Keman gösterilerinin de eklenmesiyle şova dönüştü. İzmir’in en çok ziyaret edilen alışveriş ve yaşam merkezi Optimum Outlet, gerçekleştirdiği moda şovuyla daha da renklendi. 29 Ekim’de gösterişli bir organizasyona ev sahipliği yapan Optimum Outlet’te podyuma 2014 Miss - Mr Model of Turkey finalistleri çıktı.

İpek Örük, Akif Örük tarafından yapılan organizasyon, Rönesans Model Ajans’ın katkılarıyla gerçekleştirdi. Defile, cemiyet hayatının renkli simaları, modaseverler ve basının geniş katılımına sahne oldu. Defile sonrasında açıklama yapan Optimum Avm yetkilileri, Outlet konseptinin trend ve stil sahibi olmaya engel teşkil etmediğinin altını çizdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!