İngiltere’de Trabzonsporlular derneği kuruldu

Güncelleme Tarihi:

İngiltere’de Trabzonsporlular derneği kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2014 15:38

Londra’ya Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray spor derneği ardından İngiltere Trabzonsporlular Derneği de (İTSD) eklendi.

Haberin Devamı

Trabzonspor’a gönül vermiş bir grup taraftar tarafından kurulan derneğin amacının Trabzonsporlu taraftarları arasında dayanışmayı sağlamak olduğu bildirildi.

Türkler’in yoğun olarak yaşadığı Stoke Newington’da bulunan Metolino Cafe’de düzenlenen toplantıda derneğin eşbaşkanlığına Ayhan Kalkan ve Turgay Poyraz getirildi.

Diğer görevliler ise şöyle;
Başkan Yardımcıları: Sinan Çakır, Metin Bayram, Mustafa Özer, Bekir Sağlam, İsa Gaygusuz. Mali Sayman: Aşkın Nas, Gökmen Şen. Sekreter: Ömer Diyenli. Gençlik Kolları: Tuncay Tunç, Sefa Kaygusuz. Basın Sözcüsü: Ömer Diyenli, Veysel Diyenli, Faruk Diyenli. Yönetim Kurulu Üyeleri: Mehmet Mutlu, Volkan Baş, Fatih Diyenli, Turgay Çakır, Deniz Bayram, Ahmet Oğuz, Ozan Gökçe. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: İsmail Pala, Şeref Tarhan, Cihan Baş, Hüseyin Yıldırım, Adem Baş, Şener Gedikli, Kemal Özdemir, Sinan Pala. Dernek Denetleme Kurulu: Temel Diyenli. Üyeler: Orhan Gaygusuz, Fatih Diyenli, Hüseyin Özdemir ve İsmail Pala.

Kalkan ve Poyraz amaçlarının, İngiltere’de yaşayan Trabzonlular’ın kendi kültüründen uzaklaşmadan spor sayesinde bir arada durmalarını sağlamak olduğunu ifade ettiler. Her zaman kültürlerini, dillerini ve inançlarını unutmayan bireylerin oluşması için çaba içersinde olduklarını dile getiren dernek yöneticileri, “Birlik ve beraberlik içerisinde Trabzonspor için elimizden gelen herşeyi yapacağız” dedi.

25 kişiden oluşan komite üyelerinin yanı sıra diğer üyelerde katıldığı toplantı ardından şuana kadar 100 kişinin kayıt yaptırdığı kaydedildi. Toplantıda, derneğin resmi olarak faaliyetlerine başlaması, bina sorunu, aidat ve üyelik kartı gibi konular ele alındı. Toplantı ardından yetkililer, “Trabzonspor taraftarlarının İngiltere’de birlik ve beraberlik içinde takımlarına güçlü bir destek vermelerini arzu ediyoruz. Bu amaçla böyle bir oluşuma gidildi. Derneğimize tüm Trabzonsporlu taraftarları bekliyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!