Üç dernekle Cumhuriyet Balosu

Güncelleme Tarihi:

Üç dernekle Cumhuriyet Balosu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 01:30

Üç farklı derneğin biraraya gelerek düzenlediği Cumhuriyet Balosu, renkli görüntülere sahne oldu. Gecede, modacı Hafize Ayık’ın hazırladığı Atatürk dönemi kıyafetleri de, defile ile sunuldu.

Haberin Devamı

Sırça Yaşamlar Derneği, Doğayı Duyanlar ve Doğa Sporları Kulübü ile Doğa İnsan İşbirliği Derneği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhuriyet Balosu düzenledi. Ankara Palas’taki baloya üç derneğin üyelerinin yanısıra davetliler katıldı. Gecenin ev sahipliğini ise dernek başkanları Mevlüt Osman Cenksoy, Behiye Serap Sevdik ve Şule İzmirlier üstlendi.

MUASIR MEDENİYET ROTASI

Cumhuriyet balosu, üç derneğin kurucusu ve onursal başkanı Mehmet Refik Yücel’in açılış konuşmasıyla başladı. Yücel, 29 Ekim’in muasır medeniyet rotasını sembolize ettiğini belirterek, bu yolda Mustafa Kemal Atatürk’ün anlayışıyla vatandaşlık bağı esasıyla hiçbir inancı, halkı, topluluğu yargılamadan, yadsımadan yürüyeceklerini ifade etti.
Konuşmanın ardından modacı Hafize Ayık tarafından hazırlanan Cumhuriyet dönemi kıyafetleri, defile ile sunuldu. Ayrıca TRT sanatçıları tarafından Atatürk’ün sevdiği şarkılar da seslendirildi. Geceden elde edilen gelir ise Sırça Yaşamlar Derneği’ne aktarıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!