Avrupalı Pınar KSK

Güncelleme Tarihi:

Avrupalı Pınar KSK
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2014 01:30

EUROCUP F Grubu’ndaki macerasına İzmir’de PAOK yenilgisiyle başlayan Pınar Karşıyaka, üst üste iki deplasman zaferiyle handikapı ortadan kaldırdı.

Haberin Devamı

İlk 6 maçın 4’ünü dış sahada oynama dezavantajı bulunan yeşil-kırmızılılar, Buducnost’un ardından Letonya’da Ventspils’i yenip grupta ikinci sıraya çıktı. ? SAHNE aldığı her kulvarda fırtına gibi esen Kaf Kaf, Ventspils galibiyetiyle resmi maçlarda 10’da 9’luk müthiş bir seri yaptı. İlk 3 maç istatistiklerinde Kolombiyalı pivot Palacios 9.3 ortalamayla ribaund krallığında ilk, VIP değerlendirmesinde ise 4. basamakta. Sayı krallığında Dixon 3 maçta 22 sayı ortalamasıyla 2, Palacios 20’yle 4. durumda.

İşte Letonya’da günün fotoğrafı

Letonya rejisi molalarda gösteri yapan ponpon kızları ekrana getirirken, TRT Spor’un her defasında maçı yorumlayan Doğan Hakyemez’in sözlerini keserek tanıtım girmesine, KSK taraftarları sosyal medyadan sert tepki gösterdi. Letonyalı bir basketbolseverin “Happy Republic Day Turkey” (Cumhuriyet günün kutlu olsun Türkiye) yazılı pankart açıp, Karşıyakalı oyuncular ve teknik heyetle çektirdiği fotoğraf, günün en güzel enstantanesiydi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!