Cani sniper'ın cezası belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Cani sniperın cezası belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2014 15:11

Almanya'daki otoyollarda TIR ve kamyonlara yönelik silahlı saldırılar düzenlediği iddiasıyla yargılanan keskin nişancı Michael K. 10 yıl altı ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

Würzburg Eyalet Mahkemesi'ndeki karar duruşmasında Michael K. adlı Alman TIR şoförünün dört kez cinayete teşebbüs, adam yaralama ve trafiği tehlikeye atma suçlarından toplam 10 yıl altı ay ceza aldığı ifade edildi.

Keskin nişancı Alman şoförün 2008 ile 2013 yılları arasında 700'den fazla olayda TIR ve kamyonlara uzaktan saldırılar düzenlediği belirtildi. Michael K. ise savunmasında kimseyi yaralamak istemediğini, sadece TIR ve kamyonlardaki dorselere ateş ettiğini itiraf etti.

Özellikle otomobil sevkiyatı yapan tırları hedef alan ve farklı çapta silahlarla ateş eden saldırgan Federal Kriminal Dairesi tarafından Eifel bölgesinde yakalandı. Saldırganın yaklaşık 12 yıldır Eifel bölgesindeki bir taşımacılık firmasında çalıştığı belirtildi.

Michael K'nin saldırılarında bir kadın sürücü merminin boğazına isabet etmesiyle, bir başka kadın sürücü ise aracının kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarparak ağır yaralanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!