Gökhan Töre: TC pasaportlu Almanım

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Töre: TC pasaportlu Almanım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2014 13:54

Beşiktaş, Erciyesspor maçında hakeme 'f.ck off' dediği için oyundan atılan Gökhan Töre için 5 maddelik bir savunma hazırladı. 1-Eylem hakeme değil Bülent Korkmaz. 2- Korkmaz Türk, Töre TC pasaportlu Alman. Erciyes'in hocası yanlış anlamış.

Haberin Devamı

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin cezadan kurtulması için sağlam bir savunma yapıldı. Kulüp, bugün 15.00'te toplanacak olan PFDK toplantısı öncesinde görüntülü savunma hazırlarken Töre'nin savunmasını duruşmalı vermesi için de talepte bulundu. Eğer PFDK, kabul ederse Töre İstinye binasında 'F..ck Off" sözlerine açıklık getirecek.

Kartal, Töre savunması için ise 2 hamlede bulundu. Lig TV'den görüntüler istendi ve hareketin hakeme değil Bülent Korkmaz'a yapıldığının belgelerini kurula sunacak. Yine eylemin yanlış anlaşıldığı belirtilecek.

5 KRİTİK MADDEYLE SAVUNMA

Peki savunma nasıl hazırlandı? İşte o detaylar:

1- Hareket hakeme değil Bülent Korkmaz'a yönelik bir tavırdır.

2- Bu tavır, 'Hadi canım sen' anlamında gösterilmiş bir tepkidir ve kastını aşmıştır.

Haberin Devamı

3- Olaya Türk mantığı ile bakmamak gerekir. Gökhan Töre TC pasaportlu ama Almanya'da Alman kültürü ile yetişmiş bir futbolcudur. Haliyle göstermek istediği tepki Türk antrenör tarafından yanlış anlaşılmıştır.

4- Oyuncumuz tahrik edilmektedir. Genel olarak çok eleştirilmekte ve baskı altına alınmakta ve sinirlendirilmektedir.

5- Tüm bu gerekçeler ışığında yanlış anlaşılan ve kastını aşan bir hareket söz konusudur. Ceza verilirken buna göre değerlendirme yapmak gerekir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!