Doğum günü hediyesi nişan yüzüğü

Yurdal Sert’le boşandıktan sonra aradığı aşkı işadamı Sinan Akıman’da bulan Ivana Sert, önceki akşam çifte mutluluk yaşadı. Sert, doğum gününü kutlarken Akıman’dan evlilik teklifi aldı.

Haberin Devamı

Ivana Sert’in Ulus’taki Sunset’te verdiği doğum günü partisi, nişan törenine dönüştü. Sinan Akıman, kutlamada Ivana Sert’e çifte mutluk yaşattı. Akıman, ilk evliklerinden olan çocuklarının da bulunduğu kutlamada Sert’e 20 bin dolar değerinde bir tektaşla evlenme teklif etti. Mutluluk gözyaşları döken Sert, çıkışta Akıman için “O benim kocam ve hayatım” dedi. Evlilik yolunda ilk adımı atan sevgililer, nikâh tarihiyle ilgili soruya ise yanıt vermedi.

Doğum gününü aile arasında bir partiyle kutlayan Ivana Sert, maden faciası nedeniyle gösterişli bir kutlama yapmadığını söyledi: “Bugün Türkiyemiz için hüzünlü bir gün, o yüzden gösterişli bir kutlama yapmak istemedik.

Ivana Sert, evlilik teklifini gözyaşları içinde kabul etti.

Sinan Akıman’ın Ivana Sert’e verdiği tektaş, 20 bin dolar değerinde.

Haberin Devamı

Ivana Sert ve Sinan Akıman’ın ilk evliliklerinden olan çocukları da partideydi.

Tavus kuşu Süreyya
Dünyanın en zenginleri listesine giren merhum işadamı Faruk Yalçın’ın kızı Süreyya Yalçın, en istikrarlı ilişkisini yaşadığı Tugay Gökkaya’dan ayrıldıktan sonra onun arkadaşı Ozan Baran’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Miami’de yaşayan Antakyalı işadamı Ozan Baran’ın yanına giden Süreyya Yalçın, orada Cadılar Bayramı’nı da kutladı. Renkli kıyafetleri ve abartılı takılarıyla her zaman dikkat çeken Yalçın, Cadılar Bayramı’nda da hayvanlar aleminin en “süslü” üyelerinden tavus kuşu kılığına girmeyi tercih etti...

Cadılar Bayramı için alternatif adresler...

Tüm dünyada 31 Ekim’de kutlanan Cadılar Bayramı için İstanbul’da da birçok gece kulübü partiler düzenliyor. İşte size birkaç alternatif adres...

En güzel cadılar yarışacak
Beyoğlu’ndaki The Hall İstanbul, “Drag Me to Hæll” adlı sıra dışı bir kostüm partisi düzenliyor. Senem Selimi ve Alla Tuna’nın ev sahipliği yapacağı parti için Makas Nişantaşı ile Kryolan saç ve makyaj tasarımları yapacak, en iyi kostümler “Altın Balkabağı” ödülü alacak.

Deliren hastalar
360istanbul, Cadılar Bayramı’nda hastaneye dönüşüyor. “Mental Hospital” adlı konseptte “deliren” hastalar hastaneyi ele geçirecek. Gecenin ilacı ise; eğlence!

Haberin Devamı

Balkabaklı tart
La Boom Emirgan, Halloween Party’de Yunan DJ Vassilis’i ağırlıyor. Cadılar Bayramı’nda lezzet ve eğlenceyi bir arada sunan La Boom, gecenin finalini balkabaklı tart ile yapacak.

Meksika usulü kutlama
İstanbulluları Meksika yemeği ile buluşturan Ranchero Restoran, Meksika’da coşkuyla kutlanan Cadılar Bayramı’nı özel bir kostüm partisiyle İstanbul’a taşıyor. Reasürans Çarşısı içinde bulunan mekân, en iyi kostümün sahibine sürpriz hediyeler verecek.



Yazarın Tüm Yazıları