Yaratıcı fikirler, keşif enerjisi

Belli iş veya projelerinizde son değişiklikleri de yaptıktan sonra, hedeflerinize ulaşmanıza yardım edecek yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Öngörüleriniz ne kadar yaratıcı olursa, ulaşılması zor görünen hayallere inanmanız da bir o kadar kolaylaşır.

Haberin Devamı

Koç
Gökyüzünün planı sizin planınızdan farklı olabilir, ama olsun... Asıl önemlisi, sizin kafanızda belli bir ilerleme planı olması... Vazgeçmeyin.

Boğa

Belli bir hayran kitleniz veya size sadakatle bağlı kişiler olduğunu fark edebilirsiniz. Bakalım bu kişiler size bazı anlaşmalar teklif edecekler mi...

İkizler
Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişebilir. Bu durum hem maddi hem de ruhen daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Yengeç
Önümüzdeki günlerde şekillenecek işbirliklerini veya düzenlemeleri gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğru taktik kullanmaya çalışın.

Aslan
Karışık görünen bir iş, gayrimenkul ya da aileyle ilgili bir konu netlik kazanabilir. Veya bu konularla uğraşmanıza yardım edecek yöntemler geliştirebilirsiniz.

Başak
Bazı kişiler işin gereğinden daha fazla ya da hızlı çalışılması için baskı yapabilir. Ama bu durum sizi ilgilendirmiyor, kişilerin kendi tercihi...

Terazi
Maddi veya gayrimenkullerle ilgili bir konu her an açıklığa kavuşabilir. Ancak olay yüzünü gösterene kadar siz yine de diğer seçenekleri gözardı etmeyin.

Akrep

Bir yerlerde çabalarınızın ve çalışmalarınızın farkında olan, iyiliğiniz için çalışanlar var. Çok yakında bu kişilerin kim olduğunu fark edebilirsiniz.

Yay

Gizli tuttuğunuz plan veya projelerinizi yavaş yavaş görünür hale getirebilirsiniz. Zira, birkaç gün içinde yeni fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Oğlak
Olası problemler yaratabileceğini ya da riskleri olduğunu düşündüğünüz planların peşinden gitmeyin. Kadere güvenerek hareket etmek doğru olmayabilir.

Kova
Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir. Gerekli onaylanmalar gerçekleşene kadar beklemeniz gerekebilir, sabırlı olun.

Balık
Yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir. Dolayısıyla yavaş ve çok dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları