İspiyoncu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

İspiyoncu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2014 12:48

Vahid Halilhodzic'in 'takımda ispiyoncular var' sözlerini ihbar olarak kabul eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun ardından, teknik heyet ve futbolculardan birkaç ismi daha kulüpten uzaklaştıracağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Haber61'in haberine göre; Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'yu kadro dışı bırakan Trabzonspor yönetiminin çok ses getirecek bir operasyon için düğmeye basmaya hazırlandığı bilgisine ulaşıldı.
Bordo-Mavili ekipteki iç disiplini sağlamak için gözünü karartan kulüp yönetiminin Akhisar Belediyespor maçı sonrası kulüp personelinin yanı sıra teknik heyet bazındaki birkaç isimle yol ayrımına gödeceği, bazı futbolcuları kadro dışı bırakmaya hazırlandığı öğrenildi.

KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKILMAYACAK
Akhisar Belediyespor karşısında alınacak sonuca bakmaksızın operasyonu gerçekleştirmeyi kafasına koyan Trabzonspor Yönetiminin bu konuda kararlı adımlar atacağı belirtildi. Özellikle teknik patron Halilhodzic'in takım içinde 'ispiyoncular' bulunduğu yönündeki açıklamasının ardından harekete geçen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kulüpten bu isimleri temizlemek için kimsenin gözünün yaşına bakmayacağı ifade ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!