Güzelliğin vintage hali

Güncelleme Tarihi:

Güzelliğin vintage hali
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 11:36

Vintage kıyafetler kadar vintage saç ve makyajlar da tekrar gündemde. Peki vintage bir güzelliğe nasıl sahip olunur? İşte cevapları...

Haberin Devamı

Kusursuz dudaklar!

Unutulmaz güzellerden bize miras kalan ve asla vazgeçemediğimiz mükemmel boyanmış dudaklar tabii ki listenin başında yer alıyor. İster koyu ve cesur, isterseniz de doğal renklerden bir ruj seçin. Dudak kalemi biraz eskide kaldı ama rujunuzla birlikte kullanacaksanız veya dudağınıza yayacaksanız kullanabilirsiniz. Dudaklarınızı önce nemlendirin daha sonra da dudaklarınıza ruju kusursuzca uygulayın.

Hülyalı gözler!

Seksi bakışlara her erkek hayran olur! Bu gölgeli göz makyajını yapmak da son derece basit. Öncelikle açık renkli farınızı tüm göz kapağınıza uygulayın. İkinci adımda koyu tonlarda far ve göz kalemleriyle gölgeleme yapın. Eyelinerınızı ve maskarayı uygulayın. Eğer bir adım ileri gitmek istiyorsanız, takma kirpiklerden kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Güzelliğin vintage hali

Kıvrımlar!

Günümüzde tahta bacaklı tahta göğüslü modeller podyumlarda salınsa da, Hollywood'un efsane isimlerine ve unutulmaz kadınlara baktığımızda kıvrımlı ve düzgün vücutlara sahip olduklarını görüyoruz. Kıvrımlar bir kadının en çekici yanıdır. Fakat fazla kilolarla kıvrımları karıştırmamalısınız. Eğer kilo fazlanız varsa beslenmenize dikkat edin ve egzersizlerle vücudunuzu şekillendirin. Eğer çok inceyseniz o halde beslenme düzeninize bir tutam kalori ekleyin ve kıvrım kazandırmak istediğiniz bölgeler üzerinde çalışın. Marilyn Monreo'nun kıvrımlarını korumak için bilinçli olarak yağ tükettiğini biliyor muydunuz?

Dalgalı saçlar!

Vintage güzellik ikonlarının her zaman dalgalı saçlı oluşu dikkatinizi çekti mi? Doğal, dağınık ya da özenle yapılmış düzgün dalgalar da olsa saçlarınızdaki kıvrımlar da vücudunuzdakiler kadar görünümünüze seksapel katıyor. Dalgalı saçlar, düz saçların hiçbir zaman sahip olamadığı bir hava ve çekiciliğe sahip. Isıtıcılı bigudileri kullanırsanız maşayla yapılandan daha zarif dalgalı saçlara kavuşursunuz ve saçlarınız şekillendirme işleminden zarar görmez.

Haberin Devamı

Güzelliğin vintage hali

Işıltılı cilt!

Başka bir vintage cilt güzelliği tüyosu da ışıltılı bir cilde sahip olmak. Yalnız cildinizin ışıltısı derkenken güneşin altında saatlerce bronzlaşmanızdan bahsetmiyoruz. Kuru bir cilt asla çekici değildir fakat kolaylıkla düzeltilebilir. Tek ihtiyacınız olan güzel bir nemlendirici, aydınlatıcı krem ve vücut yağı. Cildiniz için hindistancevizi yağını tereddüt etmeden kullanabilirsiniz. Düzenli bakımla cildiniz pırıl pırıl olacak!

Bembeyaz bir ten!

Vintage güzellerin hepsi porselen duruluğunda bir cilde sahip. Onların solgun ciltlerine günümüzde de ulaşmak çok zor değil. Sağlıklı işlenmemiş gıdalar tüketin ve yağlı gıdalardan uzak durmaya çalışın. Güneşten korunun ve bol su tüketin. Cildinizin birkaç gün içinde düzeldiğini ve porselen görünüme yaklaşmaya başladığını farkedeceksiniz.

Haberin Devamı

Güzelliğin vintage hali


Görkemli saçlar!

Vintage güzellik tüyolarından bir tanesi de kabarık, abartılı saçlar! Bizim favorimiz olan bu güzellik tüyosu günümüzde de trendlerin zirvesinde. Volümlü ve kabarık saçlar, dümsüz taranmış sönük saçların hiçbir zaman sahip olamayacağı bir ihtişama sahip. Kabarık saçlar iddialı, feminen ve her zaman tarz sahibi!

Siyah eyeliner

Hülyalı bakışlarda gözlerinize siyah eyelinerı farla birlikte uygulamanızı söylesek de, tek başına kullandığınız zaman da muhteşem ve kalsikleşmiş bir görünüm elde edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey göz kapağınıza ten renginizde ya da doğal tonlarda bir farı hafifçe uygulamak ve kirpik diplerinize eyeliner çekmek. Eyelinerınızı ister kalın isterseniz de ince bir şekilde uygulayın ama kusursuz görüneceğiniz kesin!

Haberin Devamı

Güzelliğin vintage hali

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!