Kiraz Mevsimi 17. bölüm ilginç bir tatile sahne oldu

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi 17. bölüm ilginç bir tatile sahne oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2014 12:35

Kiraz Mevsimi 17. bölümüyle ekrana geldi. Fox TV’^nin sevilen dizisinin son bölümünde kızlar ve erkekler, kafa dağıtmak için birbirlerinden habersiz aynı dağ evinde tatile çıkmaya karar veriyor.

Haberin Devamı

Fox TV’nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi son bölüm, 1 Kasım Cumartesi gecesi yayınlandı.

Dizinin bu yeni bölümünde; Ayaz’a sinirlenen Öykü, Derin’in yanında çalışamaya başlar.

Günün sonunda Öykü, Burcu ve Sibel, kafalarını dağıtmak için tatil planı yapar.

Ancak Ayaz, İlker ve Emre de kızlardan habersiz aynı yerde kafa dinlemeye karar verir.

KİRAZ MEVSİMİ'NİN 17. BÖLÜMÜ İÇİN BU BAĞLANTIYI KULLANABİLİRSİNİZ

Kiraz Mevsimi 17. bölüm ilginç bir tatile sahne oldu

KUTLAMA KAHVALTISI

Ekranların birbirlerine en çok yakışan çifti olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi’nde geçen hafta Ayaz, Öykü’ye yardım edeyim derken işleri daha da beter hale getirmiş ve ondan büyük bir azar yemişti. Ayaz sadece sevdiği kıza yardımcı olmak istemişti. Ayaz, Mete ve daha birçok kişi, Öykü ve ailesinin oturduğu evlerinin kurtulmasını Meral’in verdiği kahvaltı ile kutladılar.

Haberin Devamı

KİRAZ MEVSİMİ'nDE HANGİ OYUNCU KİMİ CANLANDIRIYOR?

Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , Bora - Necip Everest, İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran.

Kiraz Mevsimi 17. bölüm ilginç bir tatile sahne oldu

Omuz omuza, dip dibe sıkışarak yaptıkları bu kahvaltıda herkes çok mutluydu. İş bulma konusunda sabırsız olan Öykü, kimsenin o sektörde kendisine iş vereceğini düşünmemeye bile başlar. ‘Denize düşen yılana sarılır’ der ve Derin’in ettiği iş teklifini konuşmak için onunla ormana gider. Bu ilginç mülakat sırasında zaten sakar ve beceriksiz olan Öykü, yürüyüş esnasında bileğini burkar. Derin’inde isteği Öykü ile yakınlaşmaktır. Ve bu fırsatı kaçırmaz. Bu sırada Ayaz’ın oraya gelmesi ise işleri daha da karmaşık bir hale getirir. Derin ve Ayaz elbirliği ile Öykü’yü hastaneye kaldırırlar.
Hastane çıkışı Ayaz’ın evinde dinlenir ve ikili arasında romantik dakikalar yaşanır.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM 1 KASIM CUMARTESİ



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!