Kuzey Marmara Otoyolu için ihale ilanına çıkıldı

Güncelleme Tarihi:

Kuzey Marmara Otoyolu için ihale ilanına çıkıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2014 10:41

Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü dahil) Otoyolu Projesi bağlantı yolları dahil Kurtköy-Akyazı kesimi ile Kınalı-Odayeri kesiminin yapım, işletim ve devrine ilişkin ihaleler, 6 Mart 2015'te yapılacak.

Haberin Devamı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünün (KGM), Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü dahil) Otoyolu Projesinin bağlantı yolları dahil Kurtköy-Akyazı kesimi (Asya kesimi) ile Kınalı-Odayeri kesiminin (Avrupa kesimi) yapım, işletim ve devrine ilişkin ihale ilanları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

İlanlara göre, ihaleler, 6 Mart 2015 saat 10.30'da KGM'nin Küçük Toplantı Salonunda, kapalı teklif alma usulüne göre yapılacak.

İstekliler, ihale dosyalarını 4 Kasım 2014'ten itibaren KGM İşletmeler Dairesi Başkanlığında ücretsiz görebilecek ve KDV dahil 50 bin lira bedel karşılığında satın alabilecek. İstekliler, dosya bedeli KGM Muhasebe, Kesin Hesap ve Raporlama Şubesi Müdürlüğüne yatırmalarının ardından, aldıkları makbuz karşılığında KGM İşletmeler Dairesi Başkanlığına müracaat ederek ihale dosyasını alabilecek.

Geçici teminat tutarı 25'er milyon lira olan ihaleler için teklifler, en erken 7 gün öncesinden başlamak üzere ihale tarihinde saat 10.00'a kadar Görevlendirme Komisyonu Başkanlığına elden veya posta ile teslim edilecek. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!