İstanbul'da bıçaklı dehşet: 11 araca çarptı, 3 kişiyi bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda bıçaklı dehşet: 11 araca çarptı, 3 kişiyi bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2014 01:24

Bahçelievler'de, kullandığı kiralık otomobille 11 araca çarptıktan sonra 3 kişiyi bıçakla yaralayan kişi gasbettiği arabayla kaçtı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Adnan Kahveci Bulvarı 58. numarada, 34 DN 7229 plakalı otomobili kullanan kimliği henüz belirlenemeyen kişi, caddedeki 11 araca çaptı. Bir restoran önünde duran ve iş yerinin valesini bıçaklayan saldırgan koşarak kaçtı.

Yan sokaktaki bir kişiyi daha bıçaklayan saldırgan, seyir halindeki otomobili durdurarak sürücüyü de bıçakladıktan sonra gasbettiği araçla olay yerinden uzaklaştı.



Yaralılar çevredeki hastenelere kaldırılırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İstanbulda bıçaklı dehşet: 11 araca çarptı, 3 kişiyi bıçakladı


Olayın gerçekleştiği yerde kafe işleten Cahit Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş yerini kapatmak için dışarı çıktığında caddedeki araçlara çarpan bir sürücünün dükkanının olduğu yerde park halindeki araca çarptıktan sonra durduğunu söyledi.

Araçtan inen sakallı bir kişinin restorandaki valeye doğru yöneldiğini belirten Işık, "Araçtan inen uzun boylu kişi 'Burada kafir var mı? kafirleri gösterin bana' diyerek kapıdaki valeyi bıçaklayarak kaçtı. Ondan sonra başka kişileri de bıçaklamış" dedi.

İstanbulda bıçaklı dehşet: 11 araca çarptı, 3 kişiyi bıçakladı


Görgü tanığı Kenan Dündar da evine giderken eli bıçaklı birini koşarken gördüğünü belirterek, "Evimin bulunduğu sokakta elinde satırla bir kişiyi bıçakladığını gördüm. Daha sonra diğer sokakta aynı kişinin başka bir kişiyi daha bıçakladığını söylediler. Bu kişi kaçarken de semtimizde bir aracı gasbetmiş. Kabus gibi bir akşam yaşadık" dedi.

Polis ekipleri, hasarlı araçları emniyet şeridiyle kapatarak olay yerinde parmak izi çalışması yaptı. Saldırganın kullandığı aracın kiralık olduğu öğrenilirken, polis, MOBESE görüntülerinden saldırganın kimliğinin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!