Duygun Yarsuvat'tan Sabri'ye: 'Yaşlı mıyım ki elimi öpeceksin!'

Güncelleme Tarihi:

Duygun Yarsuvattan Sabriye: Yaşlı mıyım ki elimi öpeceksin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2014 10:08

Kurmaylarıyla birlikte Florya'ya giden Duygun Yarsuvat, yine esprileriyle kırdı geçirdi. Yarsuvat, elini öpmek isteyen Sabri Sarıoğlu'na, "Ben yaşlı mıyım ki elimi öpeceksin!" dedi.

Haberin Devamı

PAZAR günkü seçimde Galatasaray Başkanlığı’na seçilen Duygun Yarsuvat, kurmayları ile birlikte Florya Tesisleri’ne gitti. Burada futbolcular ve teknik ekip ile bir yemek yiyen Yarsuvat’ın ilk görev günündeki konuşmaları gündeme damga vuracak cinsten. Yerli ve yabancı tüm futbolcularla sıcak ilişkiler kuran Yarsuvat yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Biz Galatasarayız ve diğerlerinden farklıyız. Bizim burada oluşumunuz ana nedeni başarı. Başarı da sezon sonunda dördüncü yıldıza ulaşmaktır. Ancak lütfen sahada yaptığınız işten, oyununuzdan keyif alın. Geçmiş yıllardaki başarılar aile ortamından ve arkadaşlıktan geldi.”

“KÖTÜ SÖZLERE KULAĞINIZI TIKAYIN”

YÖNETİMİNİN önemli ismi Abdürrahim Albayrak ve Sportif AŞ’nin başına getirilen Ali Dürüst ile birlikte bir süre teknik direktör Prandelli ile de sohbet eden Yarsuvat sözlerini şöyle noktaladı: “Lütfen hiçbir şeyden korkunuz olmasın. Kötü sözlere kulağınızı tıkayın. Ben soyunma odasına inen bir başkan olmayacağım. Sizlerle bir şey konuşmak istersem Florya’ya, evimize geleceğim. Galatasaray’da oynamanın, bu formayı giymenin ayrıcalığını yaşayın.

“Ben yaşlı mıyım ki elimi öpeceksin”

DUYGUN Yarsuvat’ın başkanlık seçimini kazanması ile birlikte 3.5 ay sonra takıma geri dönen Sabri Başkan’ın elini öpmek istedi ve “Ben yaşlı mıyım ki elimi öpeceksin” yanıtını aldı.

Haberin Devamı

Cumhuriyet pozu

GALATASARAY yarın sahasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman öncesinde, teknik heyet ve futbolcular, Cumhuriyet’in 91. yılını büyük boyutlarda Türk Bayrağı açarak kutladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!