‘Almayacağım’ dedi, almadı

Güncelleme Tarihi:

‘Almayacağım’ dedi, almadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2014 23:45

Başkan Yıldırım’ın daha önce maçlara almayacağını söylediği GFB grubu, dün voleybol maçına sokulmadı.

Haberin Devamı

F.BAHÇE”nin İstanbul BŞB’yi 3-2 yendiği Erkekler 1. Voleybol Ligi maçında bilet krizi yaşandı. Maç öncesi Aziz Yıldırım’a muhalif olan Genç Fenerbahçeliler grubunun 200 kişi halinde bilet kuyruğuna girmesi üzerine Fenerbahçeli bazı yöneticiler gişeye yönelerek kimlik fotokopisi olmadan bilet satılamayacağını söyledi.
Bunun üzerine bilet satışları durduruldu ve yaklaşık 400 kişi dışarıda kaldı. Taraftarlar kimlik fotokopileri olmasına rağmen içeri giremedikleri yönünde itiraz etti.

ÇEVİK KUVVET GELDİ

Bilet satışının durdurulması üzerine 200 kişilik GFB grubu üyeleri de salona giremedi. 4 otobüs çevik kuvvetin önlem aldığı salon önünde bekleyenler daha sonra içerideki arkadaşlarının da salonu terk etmesiyle dağıldı. Aynı grup daha sonra kadın basketbol maçına da gitti ancak davetiye ile içeri girildiği gerekçesiyle yine salona alınmadı.

Alves’e şefkat

Haberin Devamı

G.SARAY maçında kırmızı kart görmesi sonrası adeta istenmeyen adam ilan edilen ve bazı antrenmanlara katılmaması da ayrılacağı yönündeki haberleri güçlendiren Bruno Alves’e sarılan Kartal, moral vermeye çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!