'Premiere Vision İstanbul' başladı

Güncelleme Tarihi:

Premiere Vision İstanbul başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2014 22:48

Türk tekstil ve hazır giyim sektörünün iç ve dış ticaret gereksinimlerine yanıt vermesi planlanan "Premiere Vision İstanbul" fuarı, CNR Expo'da başladı.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamaya göre, CNR Moda Fuarcılık ve Premiere Vision SA iş birliğinde, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) desteğinde düzenlenen fuarda, 2015-16 sonbahar-kış sezonu renkleri, kumaşları, trendleri ve aksesuarları sergileniyor. Fuar, 31 Ekim'e kadar devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen UTİB Başkanı İbrahim Burkay, Premiere Vision'un Türkiye'ye gelişinin önemine işaret ederek, "Bu fuar sayesinde özellikle İtalyan ve İspanyol firmalar yakın coğrafyamızdaki pazarlara ulaşma imkanı buldu. Sektörün en önemli oyuncuları bu fuara geldi. Premiere Vision İstanbul, tekstil sektöründe 500 milyon dolarlık iş hacmi oluşturacak" ifadelerini kullandı.

Premiere Vision'un ilk kez organize ediliyor olmasına rağmen yoğun talep aldığını belirten Burkay, bir sonraki fuarın 2 kat daha büyük alanda düzenleneceği bilgisini verdi.

Burkay, UTİB olarak yerli firmaların organizasyonunu sağladıklarını aktararak, "Fuar, yabancı firmaların ilgisini başarıyla çekti. Yerli firmalar için de büyük fırsatlar yarattı. Özellikle Kuzey Afrika, Rusya ve Türki Cumhuriyetleri sektörde büyük bir pazar oluşturacak" değerlendirmelerini yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!