Yeni liderler bu zirveden çıkacak!

Güncelleme Tarihi:

Yeni liderler bu zirveden çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2014 15:30

İş dünyasına yeni liderler kazandırmayı hedefleyen Yönetim Zirvesi, bu yıl 13. kez düzenleniyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en önemli iş platformlarından biri olan Eduplus Uluslararası Yönetim Zirvesi’nin 13.sünde şirket sahipleri, üst düzey yöneticiler ve yönetici adayları ile yönetimdeki en son trendler paylaşılacak. 27 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirilecek Zirve’de 16 farklı konuda, 30 konuşmacı yer alacak.

Eduplus 13. Uluslararası Yönetim Zirvesi’nde, Türkiye’deki önemli şirket gruplarının kurucuları ve yönetim kurulu başkanları, zengin yönetim birikimlerini katılımcılarla paylaşacaklar. Evyap Holding İcra Başkanı Mehmet Evyap, İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TAYSAD Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci, Kibar Holding CEO’su Dr. Tamer Saka, Yıldız Holding Mali İşler Başkan Yardımcısı Mustafa Tercan, Biota Laboratuvarları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Cihat Dündar ve EA Group Yönetim Kurulu Başkanı - Türk-Amerikan İş Konseyi (TAİK) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ekim Alptekin, iş hayatına girişlerinden bu güne, şirket yönetiminde yaşadıkları tecrübeleri ve edindikleri yönetim prensiplerini paylaşacak.

Haberin Devamı

En son trendler konuşulacak

Bu yılki Eduplus Yönetim Zirvesi’nin, bir başka önemli konuşmacı grubunu da, global şirketlerin üst düzey yöneticileri oluşturuyor. Sektöründe dünya lideri şirketlerde, yönetim kademelerine yükselmiş Türk ve yabancı yöneticiler, global yönetim anlayışının gereklerini, dinleyicilerle paylaşacak. Zirve’ye konuşmacı olarak katılan global şirket yöneticileri arasında, Unilever Global Başkan Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun, Allianz Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes, IBM İş ve Teknoloji Hizmetleri Ülke Lideri Yeşim Taşlıoğlu, Dow Türkiye ve Orta Asya Cumhuriyetleri Genel Müdürü İhsan Necipoğlu, Reckitt Benckiser Türkiye Kurucusu ve Iglo Genel Müdürü Caner Tunaman gibi bir çok önemli isim yer alıyor.

Ünlü yöneticiler bu Zirve'de

General Electric Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı & Genel Müdür Canan Özsoy, Albright Stonebridge Group Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akbaş, Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı - Henkel Beauty Care Genel Müdürü Hasan Alp Alemdar ve Covidien Türkiye & Azerbaycan Genel Müdür Gökşin Özel, Coca-Cola Avrasya ve Afrika Bölgesi Group CIO’su Teoman Buyan da, Eduplus 13. Uluslararası Yönetim Zirvesi’nin diğer önemli global konuşmacılarını oluşturuyor.

Haberin Devamı

Türkiye’deki önde gelen şirketlerin profesyonel yöneticileri de, kariyer serüvenlerini ve yöneticilik birikimlerini, Eduplus 13. Uluslararası Yönetim Zirvesi’nde, dinleyenlere aktaracaklar. Zirve’de konuşacak profesyonel yöneticiler arasında, Garanti Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cüneyt Sezgin, Garanti Teknoloji Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Reha Emekli, TTnet Genel Müdür Yardımcısı – Pazarlama, N.Mert Başar ve Turkcell Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu İşçi Sezen gibi etkili isimler yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!