Eczacıbaşı Vitra Şampiyonlar Ligi hazırlıklarını sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Eczacıbaşı Vitra Şampiyonlar Ligi hazırlıklarını sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2014 11:08

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, bu sene Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 13. kez mücadele edecek.

Haberin Devamı

Omichka OMSK Region (Rusya), Impel Wroclaw (Polonya) ve Volero Zürich (İsviçre) takımlarıyla 2015 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yer alan ve ilk maçını 12 Kasım'da yapacak olan Eczacıbaşı VitrA, yeni kadrosuyla hazırlıklarını yoğun olarak sürdürüyor.

Eczacıbaşı VitrA Takımı Antrenörü Giovanni Caprara, "Yeni bir ülkede, deneyimli ve iyi oyunculara sahip yeni bir takımla çalışacağım. Bir çok alanda öncü ve yaklaşık 50 yıldır istikrarlı bir şekilde spora kesintisiz hizmet etmesiyle yalnız Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en büyük Kulüpleri'nden olan Eczacıbaşı'nda olmanın heyecanını duyuyorum. Sezon başında çok fazla şey söyleyebilirim ancak benim ve takımım için de yeni bir dönem. Bu nedenle Takım olarak yeni sezon heyecanını, hırsı ve azmini sezon sonuna kadar koruyup, her gün daha iyi olmaya çalışarak, hedeflerimize ulaşmanın mücadelesini vereceğiz" dedi. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin zorlu geçeceğini ve ilk maça 15 gün gibi kısa bir süre kaldığını belirten Caprara ligle ilgili şunları söyledi:

Eczacıbaşı Vitra Şampiyonlar Ligi hazırlıklarını sürdürüyor

Haberin Devamı

"LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

"Kalan süreyi en iyi ve en verimli şekilde kullanarak, Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanırken, diğer taraftan Türkiye Ligi maçlarımızı yapıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde ilk olarak Omichka OMSK Region Takımı'nı ağırlayacağız. Lige galibiyetle başlayıp, moralli devam etmek arzusundayız. Bu üst düzey ligde mücadele etme hakkını elde eden her takım çok iyidir. Bizim gibi grubumuzdaki diğer rakiplerimiz de her maçı kazanmak ve bir üst tura geçmek için sahaya çıkacak. Zorlu ve güzel maçlar olacağına inanıyorum. Hedeflerine ulaşabilecek kapasiteye sahip bir Takımız ve her gün daha iyi olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Eczacıbaşı VitrA Takımı Kaptanı Esra Gümüş Kırıcı ise, "Takım olarak yeni sezona hazırlanmaya devam ediyoruz. Türkiye Ligi'ndeki ilk resmi maçımızı 25 Ekim'de yaptık, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçımız ise 12 Kasım'da. Türkiye'de ve Avrupa'da güçlü rakiplerimiz var" dedi. Uzun soluklu ve yoğun bir dönem olacağını belirten Kırıcı, başarılı bir sezon olmasını diledi.

Eczacıbaşı Vitra Şampiyonlar Ligi hazırlıklarını sürdürüyor

Haberin Devamı

NESLİHAN: BİRBİRİMİZE GÜVENİYORUZ

Neslihan Demir Güler de yepyeni bir sezona daha başladıklarını ve heyecanlı olduklarını belirterek, "Aramıza yeni katılan Antrenörümüz Giovanni Caprara, Christiane Fürst, Jordan Larson, Bethania de la Cruz, Nilay Özdemir ve tüm takım arkadaşlarımla en iyisini yapmak için sahaya çıkacağız. Avrupa ve Türkiye Ligi'ne çok kısa bir sürede hazırlanmaya çalışıyoruz ancak takım olarak birbirimize güveniyor ve inanıyoruz" dedi.

2015 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde Antrenör Giovanni Caprara yönetimindeki Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı'nın kadrosunda; Bethania de la Cruz de Pena, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, Şeyma Ercan, Ceylan Arısan, Dilara Bağcı, Asuman Karakoyun, Büşra Cansu, Jordan Quinn Larson Burbach, Nilay Özdemir, Esra Gümüş Kırıcı, Christiane Fürst, Gözde Yılmaz, Neslihan Demir Güler, Maja Poljak, Selmin Karahan ve Janset Cemre Erkul yer alıyor.

2015 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yer alan Eczacıbaşı VitrA'nın maç takvimi şöyle;
12.11.2014, 17:00 - Eczacıbaşı VitrA / Omichka OMSK Region Rusya
25.11.2014, 19:00 - Impel Wroclaw Polonya / Eczacıbaşı VitrA
11.12.2014, 20:00 - Volero Zürich İsviçre / Eczacıbaşı VitrA
13.01.2015, 17:00 - Eczacıbaşı VitrA / Volero Zürich İsviçre
22.01.2015, 17:00 - Eczacıbaşı VitrA / Impel Wroclaw Polonya
28.01.2015, 19:00 - Omichka OMSK Region Rusya / Eczacıbaşı VitrA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!