‘Öze dönüş’ başka bahara

Güncelleme Tarihi:

‘Öze dönüş’ başka bahara
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2014 00:35

Trabzon yönetiminin yerli kadro hedefi bir türlü gerçekleşmiyor. Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu’nun kadro dışı kalmasıyla, takımdaki Trabzon kökenli sayısı 4’e indi.

Haberin Devamı

İBRAHİM Hacıosmanoğlu başkanlığındaki Trabzonspor yönetiminin göreve geldikten sonra sıkça dile getirdiği, “öze dönüş” başka bahara kaldı. Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu’nun kadro dışı bırakılmasıyla Trabzon kökenli futbolcu sayısı 4’e düştü.
Kadro dışı kararlarının Hacıosmanoğlu’nun göreve gelirken dile getirdiği ‘Öze dönüş’ söylemiyle çelişmesi camiada büyük rahatsızlık yarattı. Bu iki futbolcunun kadro dışı bırakılmasının ardından bordo mavililerde altyapıdan yetişen Mustafa Akbaş ve yedek kaleci İbrahim Demir’in yanısıra Trabzonlu Özer Hurmacı ve Aykut Demir olmak üzere Trabzon kökenli sadece 4 futbolcu kaldı.

Devre arası yolcuları çoğaldı

BORDO-mavililerde ara transferde takımdan gönderilmesi düşünülen Emre Güral ve Aykut Demir’e, Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu da katıldı. Özellikle Mustafa Yumlu’nun eski hocası Şenol Güneş’in çalıştırdığı Bursaspor’a gidebileceği vurgulandı. Öte yandan, Vahid Halilhodziç, yoğun maç ve idman temposu nedeniyle yorulan oyuncularını dinlendirmek için takıma bir gün izin verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!