Aziz Yıldırım tehdit etti

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım tehdit etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 18:46

Cezası biter bitmez gittiği ilk maçta yeniden PFDK'lik olan olan Aziz Yıldırım'ın, Gençlerbirliği karşılaşmasının devre arasında hakemlere, "Adam gibi yönetin; yoksa burada size bir daha maç yönettirmem" dediği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Kurulu'nun bugün öğleden sonra yaptığı bir açıklama gündeme bomba gibi düştü...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilen kişi ve kulüplerin listesinin yer aldığı duyuruda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için, "Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi gereği 'tehdidi' nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir' ifadesi kullanıldı.

SETEN TWITTER'INA YAZDI
Herkes Aziz Yıldırım'ın kimi, ne zaman, nasıl tehdit ettiğini merak ederken, Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten'den çarpıcı bir iddia geldi. Seten Twitter'ına, "Aziz Yıldırım Gençlerbirliği maçının devre arasında hakemlere 'adam gibi yönetin; yoksa burada size bir daha maç yönettirmem' dedi, o yüzden ceza alacak" diye yazdı.

Haberin Devamı


HAKEM RAPORLARINDA NE VAR?
Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçının devre arasında soyunma odasına inip futbolculara moral verici bir konuşma yaptığı daha önce yazılıp çizilmişti. Ancak Yıldırım'ın hakem Özgür Yankaya ve yardımcılarıyla İbrahim Seten'in iddia ettiği gibi bir diyaloğa girip girmediğini hakemlerin raporu ve Aziz Yıldırım'ın vereceği savunma sonrası netleşecek.

Aziz Yıldırım, geçen sezonun 33. haftasındaki Karabükspor maçında cezası dolmadan tribüne girdiği için 60 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırılmış; bu cezası da Gençlerbirliği karşılaşamasında dolmuştu.

İŞTE İBRAHİM SETEN'İN TWEET'İ

Aziz Yıldırım tehdit etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!