TIR mayınlı sahaya uçtu

Güncelleme Tarihi:

TIR mayınlı sahaya uçtu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2014 15:13

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde dün akşam Kuzey Irak'tan gelerek Kızıltepe yönüne gitmekte olan bir TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Türkiye-Suriye arasındaki mayınlı alana uçtu. Şans eseri mayın patlaması yaşanmazken, TÜR sürücüsü yaralandı.

Haberin Devamı

Dün akşam saat 20.00 sıralarında Nusaybin'den Kızıltepe İlçesi istikametine giden Kerem Keskin yönetimindeki 33 EY 156 plakalı TIR, İpek Yolu'nda seyir halindeyken, henüz belirlenemeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybederek Suriye ile Türkiye arasındaki mayınlı sınır bölgesine uçtu. TIR sürücüsü Keskin, mayınlı alanda bir süre yol aldıktan sonra ancak durabildi.Yaralanan TIR sürücüsü Keskin, cep telefonuyla yardım istediği 112 acil servis ekibi görevlileri sayesinde kurtuldu. Güvenlik güçlerinin eşliğinde mayınla alandan çıkarılan Keskin, ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan dün akşam saatlerinde meydana gelen kaza sonra olay yerine gelen araç sahibi Tamer Belge, güvenlik güçlerine haber verdiklerini ancak öğlen saatlerine kadar halen kimsenin gelmediğini belirterek, "Olay dün akşam meydana geldi. O saat askeri birimlerine haber verdik, onlar da Mardin'den bomba uzmanlarını beklediklerini söylediler. Biz dün akşamdan beri buradayız, daha da gelmediler" diye bu duruma tepki gösterdi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!