“Gelenler hesap sorsun”

Güncelleme Tarihi:

“Gelenler hesap sorsun”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2014 01:13

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, sosyal medya üzerinden ilginç mesajlar verdi.

Haberin Devamı

Ocak ayında genel kurul toplanacağını ve yeni oluşumun kulübün geçmiş dönem uygulamaları konusunda işlem yapabileceğini belirten Yiğiner, “250 bin esnafın da başkanıyım onlar da hizmet bekliyor” ifadelerini kullandı.

Ankaragücü’nde Düzyurt maçında alınan 3-0’lık galibiyet gerilen havayı biraz olsun dağıtırken, Başkan Mehmet Yiğiner’in sosyal medyada taraftar ili girdiği mesaj atışması tansiyonu yeniden yükseltti.
Ankaragücü’nün twitter’daki en güçlü hesaplarından ‘ankaragucu.net’ üzerinden gönderilen, “Başkanlar gelip geçici, MKE Ankaragücü bizimdir” mesajına sinirlenen başkan Mehmet Yiğiner’in, “Bu nasıl bir yazı. Başkansız kulüp olur mu ? Sizin gibi bölücülerin yüzünden Ankaragücü bu hale geldi. Amacınız ne ? şeklinde attığı mesaj, tartışmanın fitilini ateşledi.
Sosyal medya üzerinde tırmanan gerginlik, Yiğiner’in, “Bunları konuşmaya gerek yok. Kulüp başkanlığının geçici, Ankaragücü’nün kalıcı olduğunu herkes bilir. Bizim de böyle iddiamız yok” sözleri ile son buldu.

Haberin Devamı

ŞİRKET İLE 20-250 MİLYON GELİR HEDEFLENİYOR

Mesajlarında kulübün şirketleşmesi gerektiğini söyleyen Mehmet Yiğiner, dikkat çekici şu ifadeleri kullandı.
“Halka arz olmuş Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi kulüpler şirketleşti ve çözüm yolu üretti. A.Ş’nin kurulması ile birlikte 20-25 milyon TL gibi bir rakam ile Ankaragücü’nün tüm borçları silinebilir. Bu yolla kulübe gelen haciz gelmesi önlenebilir.
Ankara’da 250 bin esnafın da başkanıyım. Yönetim değişince, yeni gelenler, geçmiş dönemlerdeki yanlış ve hatalı uygulamalar ile ilgili hesap sormak isterse sorar. 250 bin esnaf bizden hizmet bekliyor. Biz, Ankaragücü’nün yaşaması için mücadele ediyoruz. FIFA’daki dosyalar ve transfer yasağına neden olan borçları, yarıya düşürdük. 6 takımımız liglerde mücadele ediyor ve deplasmana gidiyor. Bunların ücretlerini ödüyor, yarışmalara girmesini sağlıyoruz ama mükafat olarak taraftarın protestosu ile karşılaşıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!