Emrah’ın cimriliği ‘yok artık’ dedirtti

Güncelleme Tarihi:

Emrah’ın cimriliği ‘yok artık’ dedirtti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 14:25

Cimriliğiyle dillere destan olan Emrah, son bombasını patlattı. Emrah’ın, canı et yemek isteyen 8 aylık hamile eşini ünlü bir restorana götürmeden önce menajerine arattırıp hesap alınmamasını istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Büyük bir servete sahip olmasına rağmen cimriliğiyle nam salan Emrah, bu kez ‘Yok artık’ dedirtti. Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinin hisselerini alarak servetine servet katan Emrah’ın son vukuatı cimrilikte son nokta oldu.

BAHŞİŞ BİLE VERMEDİ

Ünlü şarkıcının, canı et çeken 8 aylık hamile eşi Sibel Kirer’i restorana götürmeden önce menajeri Engin Esen’e arattırıp hesap alınmaması için rica ettirdiği iddia edildi. Birçok ünlü ismin müdavimi olduğu restorana eşiyle birlikte baldızını da götüren Emrah, hesap ödemediği gibi masadan bahşiş bile vermeden kalktı.

Twitter’dan 5 milyon dolarlık hisse alan Emrah, emlak imparatoru olarak biliniyor. Bugün'nün haberine göre, Bodrum'da 200 odalı bir oteli, toplam 100 dairesi ve 12 dükkanı olduğu iddia ediliyor. Ünlü sanatçının gayrimenkullerden her ay 250 bin dolar gelir elde ettiği söyleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!