İstanbul'da 3 kişiyi öldürdü Datça'da yakalandı

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda 3 kişiyi öldürdü Datçada yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2014 13:43

İSTANBUL'da çıkan bir tartışmada üç kişiyi tabancayla öldüren 39 yaşındaki H.G., Muğla'nın Datça İlçesi'nde bir arkadaşının evinde saklanırken polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Olay, geçen perşembe günü saat 23.30 sıralarında, Ümraniye'nin Cemil Meriç Mahallesi İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. Su bayiliği yapan Recai Baş, iddiaya göre ortağı olan H.G.'nin bankadan çektiği 100 bin liralık konut kredisine kefil oldu. Bir süre sonra Recai Baş'ın evine borcun kalan 40 bin liralık kısmını ödemediği için haciz geldi. Bunun üzerine Recai Baş, ortağı H.G. ile konuyu konuşmak için İstiklal Caddesi'nde buluştu. Görüşmeye Recai Baş, ağabeyi Adem Baş'la, H.G. de taksi şoförü Murat Genç ile geldi. Kısa bir konuşmanın ardından Recai Baş ile H.G., arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp silahlı kavgaya dönüştü. Belinden çıkardığı silahla çevresindekilere kurşun yağdıran H.G., Recai Baş, Adem Baş ve Murat Genç'i ağır yaraladı. Ambulansla hastaneye kaldırılan üç yaralı yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

DATÇA'DA YAKALANDI

Olay yerinden kaçan H.G.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Katil zanlısı H.G.'nin Muğla'nın Datça İlçesi'nde yaşayan arkadaşı H.K.'nin İskele Mahallesi 205 Sokak'ta bulunan evinde saklandığı bilgisine ulaşan polis, bugün saat 01.00 sıralarında operasyon düzenledi. Baskınla yakalanan H.G., gözaltına alındı. Yapılan aramada suçta kullanıldığı öğrenilen ruhsatsız tabanca ile 13 mermi ele geçirildi. Emniyete götürülen H.G., işlemlerinin ardından İstanbul'dan gelen polis ekibine teslim edildİ


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!