Alexander Wang satışa çıkıyor!

Güncelleme Tarihi:

Alexander Wang satışa çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2014 11:57

Alexander Wang koleksiyonundaki parçalar 6 Kasım'da tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de satışa çıkacak...

Haberin Devamı

Her yıl merakla beklenen işbirliklerine imza atmaya devam ediyor. Bu yılın bomba ismi ise kendine özgü tarzı ile başarıyı yakalayan Amerikalı tasarımcı Alexander Wang olmuştu. Wang'ın H&M için tasarladığı koleksiyon uzun zamandır merakla bekleniyordu.

Alexander Wang satışa çıkıyor
&

İlk olarak boks eldiveni şeklinde bir anahtarlığın fotoğrafını Instagram'da yayınlayarak ufak bir ipucu veren moda evi, koleksiyonu büyük bir gizlilik ile sürdürmeyi başarmıştı. Daha sonra Rihanna'nın Wang'ın bu koleksiyondan giyinerek sokağa çıkması ise merakları iyice pekiştirir oldu.

Alexander Wang satışa çıkıyor

Haberin Devamı

Sonunda Wang hayranlarının bekledikleri an geldi ve koleksiyonun tüm parçaları yayınlandı. Sportif kıyafetlerin ağırlıkta olduğu koleksiyonda siyah ve koyu gri renkler tercih edilmiş. Bunun dışında bir de beyaz rengin kullanıldığı Alexander Wang koleksiyonunda, renkli tercihler yapmaktan kaçınılmışa benziyor.

Alexander Wang satışa çıkıyor

Sporcu üstleri, taytlar, dar etekler ve sweatshirtlerin bulunduğu koleksiyonda ayakkabı ve terlikler de yer alıyor. Diğer işbirliklerinin aksine aksesuar tasarımına rastlayamadığımız koleksiyon, 6 Kasım'da tüm dünya ile birlikte Türkiye'deki seçili mağazalarda da satışa sunulacak.

Alexander Wang satışa çıkıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!